Ferdi Kadıoğlu'nda fark 10 milyon Euro! Fenerbahçe'nin istediği bonservis...

Özgür Koç
20.06.2024 - 09:45 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 09:59

Fenerbahçe'de milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu için iki resmi transfer teklif kulübe ulaşırken, sarı lacivertlilerin istediği bonservis ücreti ile gelen teklifler arasındaki fark 10 milyon Euro civarında. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu'nda fark 10 milyon Euro! Fenerbahçe'nin istediği bonservis...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de transferin gözdesi durumunda milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın dev kulüplerinden resmi teklifler kulübe ulaşmaya başladı. 

En ciddi teklif Arsenal ve Borussia Dortmun'dan

24 yaşındaki yıldız futbolcu için bir çok Avrupa kulübünden resmi teklifler kulübe ulaşmaya başlarken en ciddi teklifler ise Premier Ligi devi Arsenal ve Nuri Şahin’in çalıştırdığı Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan geldi.

Arsenal'den 20 milyon euroluk teklif

Ferdi Kadıoğlu'nu çok uzun zamandır takipte olan Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal'in yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısını 20 milyon euroluk bir teklifle çaldı.

Dortmund teklifini 25 milyon Euro'ya çıkardı

Edin Terzic ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Nuri Şahin'e emanet eden Borussia Dortmund ise Ferdi için daha önce yaptığı teklifini 25 milyon Euro bandına çıkarttı.

Ali Koç'un istediği rakam en az 35 milyon Euro

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu rakamlara Ferdi Kadıoğlu'nu bırakmayacaklarını, en az 35 ila 40 milyon euro arasında bir teklif gelirse transferi düşünebileceklerini yıldız futbolcuya talip olan kulüplere iletti.

24 yaşındaki yıldıza ayrıca Arap ülkelerinden de ciddi teklifler var ama milli futbolcu şu an Arap yarımadasına gitmeyi düşünmediğini yönetime bildirdi.

2026'ya kadar sözleşmesi var

Geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla 51 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu'nun sarı lacivertli kulüple 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 21 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler