Ferdi Kadıoğlu'ndan duygusal veda! Gözyaşlarına boğuldu...

27.08.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 22:58

Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun veda klibini yayınladı. Videoda Ferdi Kadıoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı sahneler dikkat çekti.

Ferdi Kadıoğlu'ndan duygusal veda! Gözyaşlarına boğuldu...

AJANSSPOR HABER

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Brighton'a transfer oldu. Bonservis bedeli ile Süper Lig'in satış rekoruna ortak olan başarılı oyuncu, Sarı-Lacivertliler'e gözyaşlarıyla veda etti.

Fenerbahçe veda videosu yayınladı

Fenerbahçe, Brighton için İngiltere'nin yolunu tutan Ferdi Kadıoğlu'nun veda klibini kulübün YouTube hesabından yayınladı. Paylaşılan videoda Ferdi Kadıoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı anlar dikkat çekti.

"Hayatta bazen böyle şeyler olur"

Ferdi Kadıoğlu, "Hem benim için hem kulübümüz için hem de taraftarlarımız için zor bir an ama hayatta bazen böyle şeyler olur. Yollarınızın ayrılması gerekebilir. Bu kadar büyük bir kulübe imza atmaktan dolayı çok mutlu ve gururluydum. Taraftarlarımıza her şey için teşekkür ediyorum. Kalbimdesiniz" ifadelerini kullandı.

"Beni her zaman Fenerbahçeli Ferdi olarak hatırlayın"

Ferdi Kadıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Beni her zaman Fenerbahçeli Ferdi olarak hatırlayın, hepinizi çok seviyorum... İlk günden itibaren kendimi evimde gibi hissettiren, üzerimde emeği olan başkanımıza, yöneticilerimize, hocalarıma, birlikte mücadele verdiğim takım arkadaşlarıma, çalışanlara ve büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler