Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi Premier Lig'de bulundu! G.Saray da talip

13.08.2024 - 19:45 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 19:59

Transfer haberi: Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın radarında. Sarı-Lacivertliler, takımdan ayrılması gündemde olan Ferdi'nin yerini Premier Lig yıldızıyla dolduracak.

Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi Premier Lig'de bulundu! G.Saray da talip

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton'a transfer olmaya çok yakın. Ferdi için bonuslarla birlikte 35 milyon Euro bonservis ücreti teklif edildiği kaydedildi.

Ferdi'nin alternatifi

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun muhtemel ayrılığının ardından yeni sol bekini ise İngiltere'de buldu. Sarı-Lacivertliler, Premier Lig devinin yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak.

Tottenham'ın yıldızı

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması halinde Tottenham'ın formasını giyen 27 yaşındaki İspanyol sol bek Sergio Reguilon'un transfer edilmesini istiyor.

İlgini Çekebilir
Transferi gündemdeydi! F.Bahçe'de Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkarıldı
Habere Git

G.Saray'ın da gündeminde

Çıkan haberde, Derrick Köhn yerine sol bek arayışında olduğu belirtilen Galatasaray'ın da Sergio Reguilon'u transfer listesine aldığı ifade edildi.

Devlerin formasını giydi

Sergio Reguilon, kariyerinde Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United ve son olarak Tottenham'ın formasını giydi.

Tottenham karnesi

2020-2021 sezonunda Real Madrid'den Tottenham'a 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, Londra temsilcisiyle 67 maça çıktı ve 2 gol 7 asistlik performansa imza attı.

Sözleşmesinin son senesi

Sözleşmesi gelecek yılın Haziran ayında sona erecek olan Reguilon'un güncel piyasa değeri 12 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler