Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun kafasını karıştıran teklif

23.02.2022 - 10:50 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 10:57

Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanan Ferdi Kadıoğlu'nun, Avrupa devinden gelen teklifle kafasının karıştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun kafasını karıştıran teklif

Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ferdi Kadıoğlu gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Genç oyuncu sözleşmesinin bitecek olması Avrupa'dan birçok kulübün iştahını kabartıyor. Fenerbahçe ile sözleşme görüşmelerini tamamlayamayan Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi Ajax oldu. Hollanda Ligi'nde uzun süre forma giyen genç orta sahanın kafası Ajax'ın devreye girmesi ile karıştı.

Belçika basınından Ajax iddiası

Belçika basını, Kanarya'daki formuyla alkış toplayan genç futbolcu için Club Brugge'den hamle geldiğini ancak Ajax'ın devreye girip işi bozduğunu iddia etti.

"İşler iyi gidiyordu araya Ajax girdi"

Akşam'ın derlediği habere göre Belçika basını, Club Brugge'ün Ferdi Kadıoğlu'nun menajeriyle temasta olduğunu belirtirken, "İşler iyi gidiyordu ancak araya Ajax girdi. Bu iki takım arasında Ferdi'nin tercihini Ajax'tan yana kullanması bekleniyor." yorumunu yaptı

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu, seçimini yaptı, imzayı attı!
Habere Git

"Ferdi o günleri unutmadı"

Ferdi Kadıoğlu'nun birçok bölgede görev yaptığı belirtilen haberde, "Evet bu sezon forma şansı buluyor ancak ilk yıllarında çok yedek bırakıldı. Ferdi o günleri unutmadı. Bu sebeple Fenerbahçe'de kalması pek muhtemel gözükmüyor. Mukavelesini tamamladıktan sonra istediği yere bedava gidebilecek. Şu anda Ajax favori konumda ancak genç futbolcunun Avrupa'dan başka talipleri de çıkabilir. Ferdi Kadıoğlu'nun teklifleri değerlendirmek için yeterli zamanı var." ifadeleri kullanıldı.

Altay Bayındır'ı da izlediler

Genç yıldız, mukavelesiyle ilgili soruya, "Gereken şeyleri menajerim ve kulüp söyleyecektir. Şu anda Fenerbahçe'ye odaklandım" demişti. 

Belçika basını, Slavia Prag karşılaşmasında Ajax yetkililerinin olduğunu da yazdı. Ferdi dışında kaleci Altay Bayındır'la ilgili de raporlar tutulduğu yazıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler