Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sakatlandı! Sezonu kapattı

17.12.2021 - 12:05 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 16:42

Son dakika Fenerbahçe haberleri.. Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi şok sakatlık yaşandı. Ferdi Kadıoğlu, 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sakatlandı! Sezonu kapattı

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk edecek. Pazar günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli ekipte sakatlık şoku yaşandı. 

Hafta içinde Mert Hakan Yandaş ve Enner Valencia'nın sakatlıklarının son bulması ve İrfan Can Kahveci'nin cezasının tamamlanması ile rahat bir nefes alan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber geldi. 

Ferdi 4 hafta forma giyemeyecek

Dün akşam yapılan idmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu'nun bugün MR'ı çekildi.  Genç futbolcunun hamstring (Arka uyluk kası) kasında yaralanma olduğu tespit edilirken, 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

İşte kaçıracağı maçlar

İlk yarıyı kapatan Ferdi, sarı lacivertlilerin Beşiktaş, Karagümrük ve Yeni Malatyaspor maçlarında forma giyemeyecek. 3 maçın ardından devre arasına girecek olan Fenerbahçe'de Ferdi kadıoğlu'nun ikinci yarının ilk maçı olan Adana Demirspor karşılaşmasına kader hazır hale gelmesi bekleniyor. 

 

22 maçta, 2 gol ve 2 asist

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 22 maçta sahaya çıkan Ferdi Kadıoğlu, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler