Fenerbahçe, Spinazzola'yı transfer etmek istiyor! Ferdi Kadıoğlu...

Ali Bozkurt
06.03.2024 - 14:31 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 14:37

Fenerbahçe'de sene sonunda yüksek bir bonservis bedelle takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer çalışmalarına erken başladı. İşte aday o isim...

Fenerbahçe, Spinazzola'yı transfer etmek istiyor! Ferdi Kadıoğlu...

AJANSSPOR HABER

Şampiyonluk için Galatasaray ile yarışan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya'da sezon sonunda yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi arayışları sürüyor. İşte gündeme gelen o isim...

Leonardo Spinazzola gündeme geldi

A Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, sene sonunda takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerine alınacak isimleri belirledi. Listeyeye ilk olarak Spinazzola girdi. Sarı-lacivertli ekibin, Leonardo Spinazzola'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Sene sonunda sözleşmesi bitiyor

Bonservisi Roma'da olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yeni bir sözleşme imzalaması beklenmeyen yıldız ismin başka bir ülkede futbol oynamak istediği iddia edildi.

Galatasaray iddiaları çıkmıştı

İtalyan yıldız ile devre arasında Galatasaray da ilgilenmişti. Aynı zamanda tecrübeli sol bek ile Suudi Arabistan ekipleri de yakından ilgileniyor.

5 gole katkı sağladı

Bu sezon 24 maça çıkan Spinazzola, 1 gol ve 4 asist üretti.

Ferdi Kadıoğlu'na dev talipler

Başta Premier Lig ekibi Arsenal'in de devrede olduğu yıldız oyuncu için birçok kulüp talip oldu. Fenerbahçe, yıldız oyuncunun sene sonunda yüksek bonservis ile takımdan ayrılmasını bekliyor. Ferdi'den gelecek bonservis ile de takıma yeni isimler katılacak.

Senin için hazırladığımız haberler