İrfan Can ve Ferdi neden Milli Takım'a alınmadı? İşte yanıtı

07.11.2021 - 20:19 | Son Güncellenme: 07.11.2021 - 21:29

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, Fenerbahçe'nin iki formda futbolcusu İrfan Can Kahveci ile Ferdi Kadıoğlu'nun neden kadroya almadığı belli oldu. İşte detaylar...

İrfan Can ve Ferdi neden Milli Takım'a alınmadı? İşte yanıtı

AJANSSPOR-HABER

2022 Dünya Kupası yolunda Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı. Stefan Kuntz'un seçimleri arasında özellikle 2 ismin olmaması tartışma yarattı.

Ferdi Kadıoğlu ve İrfan Can Kahveci tartışmaları

Fenerbahçe'de bu sezon bambaşka bir kimliğe bürünen Ferdi Kadıoğlu ve sakatlığını atlattıktan sonra sahalara formda bir şekilde dönen İrfan Can Kahveci, aday kadroya alınmadı. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar bu durumu sosyal medyada fazlasıyla sorguladı. 

Ferdi Kadıoğlu kararını Mart'ta verecek

Haber Golbal yorumcusu Onur Tuğrul bu konuda bir bilgilendirme yaptı. Deneyimli gazeteci öncelikle "Kuntz, Ferdi Kadıoğlu ile Türkiye için oynaması adına tekrar konuşmuş. Ferdi 'Mart ayına kadar kararımı vereceğim' demiş" ifadelerini kullandı. 

İrfan Can'ı Pereira'ya sormuş

Onur Tuğrul, sarı-lacivertlilerin diğer yıldızı hakkında ise, "Kuntz milli takım kadrosunu oluştururken İrfan Can Kahveci için Vitor Pereira’yı aramış ve sonrasında bu kadroya dahil etmeme kararı almış" bilgisini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler