Fernandao: '3 puan için gidip, elimizden gelenin en iyisini yapacağız'

23.02.2018 - 14:40 | Son Güncellenme: 23.02.2018 - 14:40

Fernandao: '3 puan için gidip, elimizden gelenin en iyisini yapacağız'

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Fernandao, Beşiktaş derbisi öncesinde FB TV'de soruları yanıtladı. 

İşte Fernandao'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

"Öncelikle bütün takımı tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum. Hocamızın bizden ne istediğin sahaya yansıtabildik. Bu tempo ile oynarsak şampiyon olabiliriz diye düşünüyorum. Bugüne kadar en rekabetçi yıl oldu. Sonuna kadar ligin bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Umarım buradan başarılı biz çıkarız."

"Bizim bu yarış devam etmek için en büyük avantajımız oynadığımız oyun. Başakşehir maçında oynadığımız takım halinde savunma önde baskı ile başarılı olabiliriz. Tabii ki taraftarın stadı doldurmasının faydalarını görüyoruz. Onlar stadı doldurduğu zaman büyük fark oluyor. Sonuna kadar bizi desteklemelerini istiyoruz."

"Hayran olduğum pek çok oyuncu var. İdol olarak aldığım oyuncuları artık oynamıyor Ronaldo ayrıca Romario ve Adriano var. Tabii ki şu an çok öne plana çıkan Messi, C. Ronaldo ve Neymar'ı saymak lazım."

"Bizim mesleğim biraz inişli çıkışlı oluyor. Sakatlıklar, performans iniş çıkışları var bu isimleri sayınca görebiliriz. Ronaldo sadece kuvvetli değil aynı zaman hareketliydi ayrıca Adriano da sahada adeta bir canavar gibiydi. Ben onların iyi olduğu dönemdeki performanslarını göstermek istiyorum ki üst seviyede kalayım."

“Çok önemli bir maç olacak Beşiktaş’la. Bir derbi ve Türkiye’de derbi maçlar aslında şampiyonluk yarışından farklı olarak değerlendirilebilecek çok farklı maçlar. Biz gerçekten çok çalışıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmeye çalışıyoruz. 3 puan için gidip, elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Senin için hazırladığımız haberler