Fernandes, Selçuk İnan'a emanet

13.02.2021 - 12:36 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 12:41

Galatasaray Kulübü ve taraftarların ikinci yarıda büyük beklenti içerisinde olduğu yeni transfer Gedson Fernandes, Selçuk İnan ile özel olarak çalışıyor. İşte detaylar...

Fernandes, Selçuk İnan'a emanet

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın büyük bir transfer operasyonu sonrası kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, Süper Lig'e damga vurmaya hazırlanıyor. 

Sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçta fileleri havalandırmayı başaran 1999 doğumlu futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in ligin geri kalan bölümünde en güvendiği isimlerin başında geliyor. 2018'den bu yana Avrupa'nın en gözde futbolcularından biri olan çift yönlü orta saha oyuncusu, Selçuk İnan'la da özel çalışmalar yapıyor. 

Selçuk İnan özel ilgileniyor

2010'lu yıllarda Süper Lig'in en baskın orta sahalarından biri olan Galatasaray antrenörlerinden Selçuk İnan, Fernandes'e Süper Lig oyununun dinamiklerini, pozisyon bilgilerini anlatıyor. Kasımpaşa maçına hazırlanan Fernandes'ten bol bol kaleyi yoklaması da isteniyor.

Film gibi transfer

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Gedson Fernandes transferinin film gibi olduğunu anlatmış ve uçağı İstanbul'a inene kadar büyük bir stres yaşadığını söylemişti. Ayrıca bu transferde Fatih Terim isminin çok önemli rol oynadığının da altı çizilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler