Fernandes transferinde son perde! Trabzonspor...

08.09.2020 - 09:50 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 09:54

Trabzonspor transfer haberi: Trabzonspor, Manuel Fernandes'i transfer gündemine almıştı. Portekizli oyuncu ile yeni görüşme yapıldı mı? Trabzonspor, Fernandes'e kaç para teklif etti? Fernandes - Trabzonspor flörtünde son durum...

Fernandes transferinde son perde! Trabzonspor...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de daha önce Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes’in adı son dönemlerde sıkça Trabzonspor ile anıldı. Trabzonspor, Fernandes konusunda yeni bir adım attı mı? Fernandes ile anlaşma sağlandı mı? Transferle ilgili son durum…

Trabzonspor, Fernandes’ten vazgeçmedi

Fenerbahçe'ye transfer olan Jose Sosa’nın boşluğunu yaratıcı bir futbolcu ile doldurmak isteyen Trabzonspor, Manuel Fernandes’i gündemine almış ve futbolcuyla görüşmeler yapmıştı.

Transfer için orta yol bulunmaya çalışılıyor

Fanatik’in haberine göre; Portekizli oyuncu, Trabzonspor’dan 1.5 milyon Euro talep ederken bordo-mavililer ise 1.1 milyon Euro’ya kadar çıktı. Taraftarlar transferin gerçekleşmesi adına orta yolu bulmaya çalışıyor.

Trabzonspor’un Fernandes’e önerisi nedir?

Ahmet Ağaoğlu yönetiminde kulübü mali açıdan çok zorlamayacak transferler yapmak isteyen Trabzonspor, bu doğrultuda Fernandes’e 1.1 milyon Euro’dan 1+1 yıllık mukavele teklif etti. 34 yaşındaki oyuncu düşünmek için istedi.

Fernandes gerçekten cazip bir oyuncu mu?

Manuel Fernandes’in transferine Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton da sıcak bakıyor. Ayrıca oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması da Fernandes’i bu açıdan cazip kılıyor.

Manuel Fernandes son sezonda neler yaptı?

Tecrübeli orta saha oyuncusu geçen sezon FK Krasnodar’da 19 maçta 944 dakika süre aldı ve 3 gol kaydetti. Krasnodar öncesinde Lokomotiv Moskova formasını terleten Fernandes, 2017-18 sezonunda 41 maçta 14 gol 4 asistle patlama yapmış ve dikkatleri yeniden üstüne çekmişti.

Kariyerinde oynadığı takımlar ve Beşiktaş performansı

Futbol kariyerinde Benfica, Portsmouth, Everton ve Valencia formalarını giyen Fernandes, 2010-11 sezonunda Beşiktaş’a transfer olmuştu. İlk sezonunda Beşiktaş’ta 20 maçta 3 gol atan Fernandes, 2011-12 sezonunda 7 gol 3 asist, 2012-13 sezonunda 8 gol, 2013-14 sezonunda da 2 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler