Fernando Alonso: "Daha güçlü bir konumda olmak isterdim"

Furkan Sönmez
14.04.2024 - 23:27 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 23:53

Formula 1 takımlarından Aston Martin'in 42 yaşındaki pilotu Fernando Alonso, takımının performansı ve şampiyonluklar hakkında konuştu. İşte tüm detaylar.

Fernando Alonso: "Daha güçlü bir konumda olmak isterdim"

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Aston Martin'in tecrübeli pilotu Fernando Alonso, takımıyla ilgili ve şampiyonluk ihtimali hakkında Autosport'a demeçler verdi. Alonso, "Geçen yıl çok hızlı bir aracımız vardı. Aracı en iyi takımlarla mücadele edebilecek seviyede geliştirebilmek için pist dışında pek çok ders çıkarmamız gerekiyordu. Bu yıl bu tür bir gelişim mücadelesine ayak uydurabiliyoruz. Bence bunların hepsi çok iyi işaretler" dedi.

"Kendimi iyi hissediyorum"

Son 1 yıldır takım olarak geriye gitmediklerini ve aracın iyi durumda olduğunu belirten Alonso, "Çok mutluyum. Sanırım geçen yıl mutluydum, şimdi de mutluyum. Takımda kendimi iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

"Daha güçlü bir konumda olmak isterdim"

Geçen yılın başında markalar sıralamasında ilk 2'de yer alan daha sonra düşüşe geçtiklerini söyleyen tecrübeli pilot, "Elbette daha güçlü bir konumda olmak isterdim. Geçen yılın başında daha büyük şeyler için mücadele ediyorduk. Yıl sonunda ise aşağı yukarı bu konumdaydık, en hızlı beşinci takımdık" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler