Fernando Alonso'nun menajerinden geri dönüş sinyali!

18.05.2020 - 18:47 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 18:50

Fernando Alonso'nun menajerinden geri dönüş sinyali!

Geçtiğimiz günlerde Alman pilot Sebastian Vettel'in Ferrari'den ayrılması sonrasında Formula 1'de 24 saat içerisinde 2 pilot değişikliği birden yaşanmıştı. İspanyol pilot Carlos Sainz'in gelecek sezonda Ferrari koltuğuna oturmasının ardından Daniel Ricciardo'da Sainz'ın ardından boşalan McLaren koltuğuna geçti. Tüm bu değişikliklerin ardından gelecek sezon için Renault koltuğuna oturacak isim belirsizliğini korurken, Fernando Alonso'nun menajerinden ilginç bir geri dönüş sinyali geldi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Geri dönmeye hazır"

Fernando Alonso'nun menajerliğini yapan Flavio Briatore: "Fernando, Formula 1'den ayrı geçen yıllar sonrası kendisini güçlendirdi ve arındırdı. Eskisine nazaran onu daha sakin birisi olarak görüyorum. Bence geri dönmeye hazır. Ancak önümüzde salgın nedeniyle yapılamayan bir sezon var. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Ferrari'nin Vettel ile yollarını ayırmasına şaşırdım"

"Önümüzde daha başlamamış 2020 sezonu var. Sezon daha başlamamışken, yarışlar yapılamazken Ferrari'nin Sebastian Vettel ile yollarını ayırmasına şaşırdım. Şu an 2020 sezonunun nasıl olacağını bilmeden 2021 için konuşuyoruz. Vettel'in, Mercedes'e gideceğini düşünmüyorum. Mercedes, Hamilton-Bottas uyumunu bozmak istemeyecektir. Bence bu ikilinin bozulması yanlış olurdu."

Senin için hazırladığımız haberler