Fernando Muslera'dan 3-3 biten Kasımpaşa maçı yorumu

28.09.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 21:47

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Maç sonu Fernando Muslera değerlendirmede bulundu.

Fernando Muslera'dan 3-3 biten Kasımpaşa maçı yorumu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ve Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılıların gollerini Osimhen (2) ve Icardi kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini Fall, Hajradinovic ve Da Costa kaydetti.

Maç sonu Galatasaray'da Muslera değerlendirmede bulundu.

"Henüz çok uzun bir yolumuz var"

"Hatalarımızdan ders çıkarıp devam edeceğiz" diyen Muslera, "İlk yarı ile ikinci yarı farklı maçlardı. Topa sahip olduğumuz farklı bir oyun var normalde. İkinci yarı bunu gösteremedik. İkinci yarıda değişiklikler de yapıldı. Kasımpaşa çok iyi mücadele etti. Geçen sezon da bu tarihlerde mağlubiyet almıştık, Hatay maçıydı sanırım. Hatalarımızdan ders çıkarıp devam edeceğiz. Henüz çok uzun bir yolumuz var." ifadelerini kullandı.

"Hatalarımızı düzeltmeliyiz"

Muslera ayrıca, "Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Beraberlikten dolayı üzgünüz. Hatalarımızı düzeltmeliyiz. Avrupa maçı var, Alanya ile maç var. Bunları da kazanmak için çıkacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler