Fernando Muslera patlaması: "Her maçı Muslera kurtaramaz"

17.03.2019 - 10:56 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 13:56

Fernando Muslera patlaması: "Her maçı Muslera kurtaramaz"

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam Galatasaray deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı futbolcular, bu maçta galip geleceklerine inanıyor.

Bursaspor maçı için futbolcular kenetlendi

Galatasaraylı futbolcular, Bursa maçı öncesinde kenetlendi, şampiyonluk için 9 maçın da kazanılması gerektiğini dile getirdi.

"Dış sahaya da evimizde gibi konsantre olmalıyız"

Zafere ulaşmanın tek şartının, içeride, dışarıda galip gelinmesi olduğunu dile getiren sarı-kırmızılılar, “Türk Telekom Stadı’nda nasıl maçlarımızı kazanıyorsak, deplasmanda da başarmalıyız. Bizim gibi bir takıma bu tablo yakışmıyor. Dış sahada da evimizde gibi oynamalıyız” diye konuştu.

"Şampiyon olmak istiyorsak başka çaremiz yok"

Bursa’da bugün kazanmak zorunda oldukları söyleyen sarı-kırmızılıların, “Şampiyon olmak istiyorsak başka çaremiz yok. Bizi zor bir maç bekliyor olabilir. Ancak kazanmalıyız. Türk Telekom Stadı’nda nasıl maçlarımızı kazanıyorsak deplasmanda da başarmalıyız. Bizim gibi bir takıma bu tablo yakışmıyor. Dış sahada da evimizde gibi oynamalıyız” dedikleri öğrenildi. 

"Muslera kurtarmayacak"

Deplasman maçlarında, özellikle taraftar desteği bulunan takımlara karşı zorlandıklarını kabul eden futbolcular, “Önümüzde 9 maç var. Her maç Muslera bizi kurtarmayacaktır. Şampiyon olmak istiyorsak içerisi dışarısı ayırt etmeden çıkıp 3 puan almalıyız. Bize yakışan şekilde mücadele etmeliyiz” diye konuştukları belirtildi.

"3 haftalık araya moralli girmemiz önemli"

Üç haftalık araya moralli girmelerinin önemine dikkat çeken Galatasaraylı futbolcular, “Bursaspor bulunduğu yer itibariyle maçı önemseyecek ve bize zorluk çıkaracaktır. Bu nedenle ilk dakikadan itibaren maça asılmalı ve konsantre olmalıyız. Bu karşılaşmadan sonra verilen 3 haftalık araya moralli girmemiz de çok önemli” diye konuştukları dile getirildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler