Fernando Muslera takıma döndü

14.01.2021 - 19:23 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 20:04

Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci yaşanıyor. Geçen sezonun 27. haftasında Rizespor ile oynanan maçta ayağı kırılan Uruguaylı file bekçisi takımla birlikte çalışmaya başladı. Öte yandan sakatlığı sona eren Feghouli de takımla çalışmalara başladı. Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor ile oynanan maçta sakatlanan Emre Taşdemir'in de duruma belli oldu.

Fernando Muslera takıma döndü

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de oynadığı son maçta Gençlerbirliği'ni 6-0 yenen ve hafta içi kupada da Yeni Malatyaspor'u eleyen Galatasaray'a bir iyi haber de Fernando Muslera'dan geldi.

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor maçında sakatlanıp ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Fernando Muslera, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda ligin 19. haftasında Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesi, yoğun çalışma temposuna girdi.

Muslera, geçen sezon Galatasaray'da 35 maçta 3084 dakika süre aldı. 

Sofiane Feghouli'de döndü

Bu sezon Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası kontrolden geçirilen ve sağ üst arka adale grubunda orta derece zorlanma tespit edilen Sofiane Feghouli'nin tedavisi sonlandı ve bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Öte yandan Yeni Malatyaspor maçının ardından yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubunda orta derece zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilen Emre Taşdemir’in tedavisine başlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler