Fernando Muslera'dan Eren'e geçmiş olsun forması

Eren Tuncay
15.02.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 10:51

Balıkesirspor U15 - İnegölspor U15 maçında rakibiyle girdiği mücadeleden sonra ameliyat olan Eren Mert Yıldızlı'ya Muslera'dan geçmiş olsun forması geldi.

Fernando Muslera'dan Eren'e geçmiş olsun forması

Balıkesirspor U15 ile İnegölspor U15 arasındaki maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında başına aldığı darbe sonucu acil ameliyata alınan Eren Mert Yıldızlı uzun süre hastanede yoğun bakımda tedavi edildi.

Balıkesirspor altyapı antrenörleri, genç kaleci Eren Mert'e imzalı formasını gönderen Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın imzalı formasını verdi.

Doğum günü kutlandı

Eren Mert tedavi sonrası evinde tedavisi devam ederken Balıkesirspor altyapı antrenörleri evinde yeni yaş gününü kutladı. Balıkesirspor U15 ile İnegölspor U15 arasında oynanan müsabakada başına aldığı darbe nedeniyle bir süredir tedavi altında olan genç futbolcu Eren Mert Yıldızlı, zor süreci atlattı.

Tedavisine evde devam edilen ve yeni yaşını kutlayan Eren Mert’e bir sürpriz de altyapı antrenörleri Tuncay Hoca, Mustafa Hoca, Bekir Gür Hoca, Abdullah Hoca, Muhammet Yılmaz Hoca, Atilla Kadıoğlu Hoca, Zafer Gündoğdu Hoca, Yiğit Hoca ve İsa Hoca, Eren Mert’i evinde ziyaret ederek kestikleri pastayla doğum gününü kutladı. Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera da imzalı formasını göndererek Eren Mert’e hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de doğum gününü kutladı.

Senin için hazırladığımız haberler