Galatasaray'da Fernando Muslera'dan yeni sözleşme teklifine flaş cevap!

Özgür Koç
17.02.2024 - 08:30 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 08:40

Sparta Prag ile oynanan son 16 play-off turu ilk maçındaki harika performansı ile galibiyette önemli pay sahibi olan Fernando Muslera'nın sezon sonu bitecek sözleşmesi yeniden gündeme geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan yeni sözleşme teklifine flaş cevap!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Erden Timur'dan yeni kontrat teklifi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, 13 yıldır başarıyla sarı-kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera'ya yeni sözleşme önerdi. Milliyet'te yer alan habere göre; Timur'un tecrübeli file bekçisine, "Devam etmeni istiyoruz. Galatasaray’da çok önemli işler başardın. Herkes seni çok seviyor ve performansın da gayet iyi. Birkaç sene daha neden oynamayasın?" dediği öğrenildi.

"İstediğin rakamı vereceğiz"

Timur’un, buna ek olarak, "Para konusunu da dert etme. İstediğin rakamı sana vereceğiz" ifadelerini kullandığı da belirtildi. 

Muslera sezon sonunu işaret etti

Uruguaylı file bekçisi ise yeni sözleşme teklifi için adres olarak sezon sonunu gösterdi. Fernando Muslera’nın teklife, "Bunu şimdi konuşmak istemiyorum. Biraz bekleyin" diye yanıt verdiği belirtildi.

Kariyerini futbola başladığı kulüpte bitirmek istiyordu

Daha önce, profesyonel kariyerini ülkesinde futbola başladığı kulüp olan Montevideo Wanderers takımında sonlandırma kararı alan 37 yaşındaki eldivenin, Galatasaray’ın teklifine sezon sonuna yakın ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Türkiye’de ve Galatasaray’da son derece mutlu olduğu belirtilen tecrübeli kalecinin, ailesiyle birlikte karar vereceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler