Portekiz'in hocası Fernando Santos: Türkiye ile final maçı oynayacağız

Feride Kara
23.03.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 17:56

Portekiz Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, yarın Türkiye ile oynayacakları karşılaşmanın bir final niteliğinde geçeceğini söyledi.

Portekiz'in hocası Fernando Santos: Türkiye ile final maçı oynayacağız

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off maçında deplasmanda Portekiz ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Portekiz teknik direktörü Fernando Santos Türkiye ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak Portekiz halkını mutlu etmek istediklerini söyledi.

Türkiye maçı bizim için bir final olacak

Fernando Santos:  "Bu maçın benim buradaki geleceğimle alakalı sorular soruyorsunuz ama şu an yalnızca yarınki oyunla ilgili konuşalım. Yarınki oyun hakkında ekibimiz yüksek konsantrasyona sahip ve hazır. Bugüne gelene kadar sürekli çalıştık, elimizden geleni yaptık. İsteğimiz Dünya Kupası’na katılmak. Şu anda sadece Türkiye maçına odaklandık. Yarınki maç bizim için bir final olacak. Gruptaki son maçta Sırbistan'a kaybettik, gerekeni veremedik ancak bu yarın için negatif bir faktör değil. Yarın için tamamen pozitif düşünüyoruz

İlgini Çekebilir
Fatih Terim: Coşkuyla destekleyeceğim!
Habere Git

Çok kaliteliler, çok kreatifler

İngiltere, Fransa, İtalya gibi birçok ülkede oynayan futbolcuları var, Türk futbolu da gerçekten harika bir yere sahip. Çok kaliteliler, çok kreatifler, agresif bir yapıya sahipler. Onlar da kalpten oynuyorlar. Buraya kadar geldiler. Onlar da kendi ülkeleri, halkları, aileleri için oynayacaklar, önemli olan oyun. Irkı, dini, dili önemli değil. Biz de onlar gibi güçlü ve dayanıklı olmalıyız. Elimizden geleni yapmalıyız. 

Çok değerli oyuncuları var

Türkiye hakkında şunu söyleyebilirim, gerçekten çok iyi futbolcuları var. Sonucu belirlemeye yönelik oyuncuları var. Onlar da çeşitli karakterlere sahip ve çok değerli futbolcular. Yarınki oyun büyük ihtimalle git-gel şeklinde olacak. Bazı karakterler bizim için pozitif, bazıları negatif olabilir. Eminim onlar da tüm güçlerini ortaya koyacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler