Fernando Santos'a eleştiri: ''Beklentilerimi karşılamadı''

Ali Bozkurt
26.02.2024 - 07:17 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 07:21

Beşiktaş'ın İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek ise Fernando Santos'u yeterli bulmadı. Detaylar...

Fernando Santos'a eleştiri: ''Beklentilerimi karşılamadı''

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi Mehmet Özdilek değerlendirdi. Özdilek, Semih Kılıçsoy'u överken Fernando Santos'tan memnun olmadığını ifade etti. Detaylar...

''Türk futbolu adına umut verici''

Semih Kılıçsoy'un performansına parantez açan Mehmet Özdilek, "İlk yarıda Semih Kılıçsoy ve diğerleri vardı. Jeneriklik bir gol. Hem Türk futbolu adına hem de Beşiktaş adına önemli bir yükseliş içerisinde. Ümit ederim ki aynı şekilde devam eder" dedi.

"Oyunsal anlamda Beşiktaş beklentilerimi karşılamadı''

Fernando Santos'un oyun planının bu müsabakada değerlendirilmemesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "Oyunsal anlamda Beşiktaş beklentilerimi karşılamadı. Santos'un sekizinci maçı ve zaman ilerledikçe o dokunuşları bekliyorum. Bundan önceki haftalarda 'Dengeli gidelim, hocayı bir görelim, zamana bırakalım' demiştik. İstanbulspor'a haksızlık yapmak istemem ama İstanbulspor karşısında Beşiktaş'ı değerlendirmek çok doğru olmuyor" ifadelerini kullandı.

''Birçok bölümünde göremedik''

Beşiktaş'ın hayal edilenden farklı bir kimlikte oynadığını belirten Mehmet Özdilek, "Ligin en fazla gol yiyen, en fazla yenilen takımına karşı beklenti olarak biraz daha farklı bir Beşiktaş bekliyorduk. Daha önde basan, coşkulu oyununu rakibe hissettiren ve pozisyona girip kaçıran, goller bulan bir Beşiktaş takımı hayal ediyoruz. Ama bunu maalesef oyunun birçok bölümünde göremedik" diye konuştu.

''Bu oyun Galatasaray maçına yeterli mi?''

Beşiktaş'ın deplasmanlardaki gol atamama serisini noktalamasına dikkat çeken Mehmet Özdilek, "Beşiktaş adına gecenin en güzel tarafı kazanmak. Son haftalarda gol yememe alışkanlığının üzerine koyarak gidiyorlar. Deplasmanda 3 haftadır gol atamıyordu, bugün bu orucunu bozdu. Ancak bunlara rağmen hep söylüyoruz bu oyun ileriye bir ümit taşır mı? Bir sonraki hafta oynayacağı Galatasaray maçına yeterli mi? Bunlar açıkçası tartışmaya açık konular" yorumunda bulundu.

''Derbilerin havası farklı''

Derbilerin havasının farklı olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Derbi şu ana dek olacak en ciddi sınav olacak. Derbide bu oyun anlayışı işe yarar mı yaramaz mı çok şüpheli. Derbilerin havası farklı. Santos hoca elinde çeşitli alternatifler varken ve ofansif anlamda daha iyi işler yapabilecekken de hoca bunu çok tercih etmedi. Demek ki kafasındaki mantık 'ben önce bir savunayım, sonrasına bakarız' mantığı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler