Fernando Santos'a veda mesajları! Quaresma, Pepe...

Ali Bozkurt
07.01.2024 - 21:13 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 21:16

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos oldu. Daha önce Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran Santos için, Quaresma'dan Pepe'ye birçok Portekizli veda mesajı yayımlamıştı. İşte detaylar.

Fernando Santos'a veda mesajları! Quaresma, Pepe...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, birçok Portekizli yıldız futbolcuyu duygulandırdı. Santos'un Portekiz Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından birçok yıldız futbolcu deneyimli hocaya duygusal veda mesajları paylaştı.

Eski Beşiktaş'lı Quaresma'nın mesajı

Portekiz Milli Takımı'na kazandırdığı Avrupa Şampiyonluğuna atıfta bulunan Ricardo Quaresma, "Çocukluk hayalim olan Avrupa Şampiyonluğunu benim için ve tüm Portekizliler için gerçeğe dönüştürdüğünüz için teşekkür ederim bayım." ifadelerinde bulunmuştu.

"Adınız Portekiz futbolunun tarihine yazıldı"

Bir diğer Beşiktaş forması giymiş olan Pepe ise Fernando Santos için, "Teşekkürler Bay Fernando Santos! Portekiz futboluna ve Portekiz'e mükemmel bir şekilde hizmet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Adınız Portekiz futbolunun tarihine yazıldı." mesajında bulunmuştu.

Manchester City yıldızından veda

Manchester City'nin yıldız futbolcusu Bernardo Silva da hocası Fernando Santos'a veda mesajı paylaşmıştı. Silva: "Bernardo Silva: "Futbol tarihimizde sonsuza kadar kalacak harika bir adamla çalışabilmek büyük bir mutluluktu."

Fernandes'in vedası

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe forması giyen Bruno Fernandes, "Onun adı sonsuza kadar tüm Portekiz halkının kalbinde yer alacak." ifadelerinde bulunmuştu.

Portekiz'i Avrupa şampiyonu yaptı

Fernando Santos, EURO 2016'da portekiz Milli Takımı'nı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonluğuna taşımıştı. Santos liderliğindeki Portekiz, finalde Fransa'yı 1-0 mağlup etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler