Fernando Santos'tan Salih Uçan ve Vincent Aboubakar kararı!

İsa Kethüda
18.02.2024 - 10:49 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 10:58

Süper Lig'de yarın Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, Salih Uçan ve Vincent Aboubakar ile ilgili kararını verdi.

Fernando Santos'tan Salih Uçan ve Vincent Aboubakar kararı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı kalan ancak devre arası transfer döneminde de takımdan ayrılmayan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar için sürpriz bir karar verildi. Portekizli Teknik direktör Fernando Santos, Vincent Aboubakar'la görüştü. Ayrıca Siyah-Beyazlılar’da sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın takımdaki gelecekleri merak edilirken teknik direktör Fernando Santos, Salih ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar.

Aboubakar, sağlığına kavuştu

Teknik direktörlük görevine Fernando Santos’un getirilmesinin ardından Vincent Aboubakar’ın kadro dışı kararı kaldırılmıştı. Kamerun formasıyla görev yaptığı Afrika Uluslar Kupası’ndan sakat dönen ve bir süre tedavi olan Aboubakar, sağlığına kavuştu.

Santos, Aboubakar ile görüştü

Fanatik'te yer alan habere göre; Portekizli hoca, yarın oynanacak Konyaspor karşılaşması öncesinde Aboubakar’la bir görüşme gerçekleştirdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yönetiminde istifa!
Habere Git

"Takımdaki en iyi golcü sensin"

Santos, “Takımdaki en iyi golcü sensin. Benden önce yaşananları hiç konu etmeyelim. Futbolda yarın var. Hepimiz için tek gerçek bu” diyerek oyuncusuna güven aşıladı.

Aboubakar: "Ben sadece futboluma bakıyorum"

Hocasından sonra söz alan Vincent Aboubakar, “O süreç, benim dışımda gelişti. Ben sadece futboluma bakıyorum. Aileme dahil hiçbir yerde tek kelime etmedim. Her şeye cevabımı sahada vermek istiyorum. Bunu oynadığım her kulüpte yaptım. Burada da tekrarlamak istiyorum. Gelen tekliflerin hepsini sezon sonuna bıraktım. Hayatımda şu anda sadece Beşiktaş’a futbolumla destek olmak var. Lig bitiminde kulüp ve sizinle görüşüp ortak karar veririz” sözlerini sarf etti.

Beşiktaş, Aboubakar yokken 16 puan kaybetti

Kadro dışı kararı kaldırılan Vincent Aboubakar, sakatlığını atlatırken görev verilmesi halinde Konyaspor karşısında forma giyecek. Kamerunlu futbolcu, Aralık ayında kadro dışı bırakılmasının ardından Afrika Uluslar Kupası için milli takıma gitmişti. Hem kadro dışı hem de sakatlıklar nedeniyle Aboubakar, Beşiktaş’ın son 10 Süper Lig maçında forma giyemezken Siyah-Beyazlılar için bu süreç de zorlu geçti. Beşiktaş, 10 lig maçında 4 galibiyet alırken 4 yenilgi ve 2 beraberlik aldı ve 16 puan kaybetti. Beşiktaş bu periyotta 4 maçı da golsüz geçti.

İlgini Çekebilir
Muslera'nın G.Saray'dan istediği ücret belli oldu! İşte görüşmenin detayları
Habere Git

Konyaspor maçına 11'de başlaması bekleniyor

Başarılı oyuncunun, yarın Tüpraş Stadı’nda oynanacak Konyaspor karşılaşmasına ilk 11’de çıkması bekleniyor. Aboubakar’ın hücum hattında; Ernest Muci, Semih Kılıçsoy ve Milot Rashica’yla beraber görev yapacağı düşünülüyor. Yarınki mücadelede Siyah-Beyazlı taraftarların Aboubakar’a karşı nasıl bir tutum takınacağı da merak konusu...

Fernando Santos, Salih ile ilgili kararını verdi

Beşiktaş’ta transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte iç transfer çalışmaları başladı. Siyah-Beyazlılar’da sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın takımdaki gelecekleri merak edilirken teknik direktör Fernando Santos, Salih ile ilgili kararını verdi. 

Cenk Tosun için sezon sonu bekleniyor

Portekizli hoca, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerden biri olan Salih Uçan’ı yeni sezonda da kadroda görmek istediğini yönetime iletip Cenk’le ilgili kararını sezon sonuna bıraktığını söyledi.

İlgini Çekebilir
İsrailli Jehezkel'in sözleşmesi fesih edilecekti, lisansı çıktı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler