Beşiktaş'ta Fernando Santos'u korkutan rapor! Hemen Samet Aybaba ile paylaştı...

Özgür Koç
15.02.2024 - 15:24 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 15:47

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un isteğiyle siyah beyazlı futbolcuların fiziksel durumlarını tespit etmek için yapılan testlerden çıkan sonuç tecrübeli hocayı korkuttu. İşte detlar...

Beşiktaş'ta Fernando Santos'u korkutan rapor! Hemen Samet Aybaba ile paylaştı...

AJANSSPOR - HABER

Siyah beyazlı takımın başında çıktığı 6 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde eden Portekizli teknik direktör, işleri yoluna koymak için yoğun mesai harcıyor. 

Geniş çaplı testler yapıldı

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; ligde 3. sırayı, kupada ise şampiyonluğu hedefleyen siyah beyazlı takımda, teknik direktör Fernando Santos oyuncularının son fiziksel durumlarını görmek için geniş çaplı testler yaptırdı.  

Test sonuçları iyi değil! "Sakatlıklar artabilir"

Haberde, futbolculara uygulanan testlerin ürkütücü olduğu belirtilirken, raporda takıma çok yanlış antrenman yöntemleri uygulandığı bilgisinin yer aldığı ileri sürülürken, "İdmanlara düşük tempoda devam etsek bile sakatlıklar artabilir." notunun yer aldığı kaydedildi.

Raporu Aybaba ile paylaştı

Portekizli teknik adam gelen raporu Samet Aybaba ile paylaştı. Bu kadar çok sakatlığın normal olmadığını söyleyen Santos, "İlerleyen haftalarda sakatlıklar artabilir. Oyuncuların sezonu kapatacak sakatlıklar yaşamaması tek dileğim." diye konuştu.

Sakatların sayısı çok

Öte yandan haberde, Beşiktaş'ta sakatlıkların darbeye bağlı olmaması da bu tespiti doğrular nitelikte olduğu iddia edilirken, siyah-beyazlılarda Chamberlain üst adele yırtığı, Amir ise çapraz bağ yırtığı sebebiyle sezonu kapatttığı hatırlatıldı.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal, Tayfur Bingöl, Salih Uçan, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler