Fernando Santos'tan EURO 2024'te Türkiye iddiası!

Cem Ergün
13.06.2024 - 17:30 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 17:38

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçen Fernando Santos, Türkiye'nin EURO 2024 şansı hakkında konuştu.

Fernando Santos'tan EURO 2024'te Türkiye iddiası!

AJANSSPOR HABER

Eski Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, Azerbaycan Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu. Basın toplantısında hedeflerini anlatan Portekizli çalıştırıc, Türkiye'nin EURO 2024'te nasıl bir performans sergileyeceğine dair yorumda da bulundu. Detaylar...

"Tarihi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum"

NTV Spor'un aktardığına göre Fernando Santos, "Tarihi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Azerbaycan büyük müsabakalara benimle gidecek" dedi. Santos ayrıca kendisinin ve ekibinin Bakü'de kalacağını aktarırken, EURO 2028 elemelerinde de başarılı olmak istediklerini belirtti.

İlgini Çekebilir
Gürcistan'ın yıldızı Kvaratskhelia'dan Türkiye açıklaması!
Habere Git

Santos'un Türkiye yorumu

Fernando Santos, basın toplantısı esnasında AA muhabirinin sorduğu soruyu da cevapladı. Bunun üzerine Türkiye'nin EURO 2024'teki performansına ilişkin beklentisini ifade eden Santos, "Türkiye'nin Avrupa'da başarılı bir performans sergileyeceğini düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş macerası 16 maç sğrdğ

Fernando Santos, Hasan Arat'ın Beşiktaş Başkanı seçilmesinin ardından Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü oldu. Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan deneyimli antrenör, 16 maçta takımın başına çıktı ve 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler