Ferrari'den bira markasına sansür

Orhan Gülek
18.06.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 21:50

Son dakika Formula 1 haberleri... Formula 1'de Scuderia Ferrari takımı, Fransa GP öncesi düzenlenen 2. antrenman turunda bira markasını sansürledi.

Ferrari'den bira markasına sansür

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1 tarihinin en köklü ve 16 şampiyonluk ile en başarılı takımı Scuderia Ferrari, Fransa'da düzenlen yarışta bira markasını sansürledi.

Yaşanan olay sonrası pek çok yarışsever, sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Peki Ferrari, bira markasını neden sansürledi?

Fransa'da gençleri özendirmeye karşı olarak alkollü içecek firmalarının spor kulüplerine ve aktivitelerine sponsor olması mevcut kanunlar gereği yasak konumunda bulunuyor.

2021 Fransa GP ne zaman?

Fransa'nın Le Castellet bölgesindeki 5 bin 842 metrelik Paul Ricard Pisti'nde 53 tur üzerinden yapılacak yarışın sıralama turları, yarın TSİ 16.00'da başlayacak.

Yarış ise 20 Haziran Pazar günü TSİ 16.00'da gerçekleştirilecek.

Fransa Grand Prix'si öncesi Mercedes takımından Lewis Hamilton'ın 3, Red Bull'dan Max Verstappen'in 2, takım arkadaşı Sergio Perez'in ise bir yarış galibiyeti bulunuyor.

Formula 1 yarışları hangi kanalda?

Dünyanın en çok izlenen motor sporu Formula 1 yarışları, cuma antrenman seansları da dahil olmak üzere tüm antrenman seansları, sıralama turları ve yarışları, S Sport 2 ve  S Sport Plus'tan canlı olarak izleyiciyle buluşuyor.

Senin için hazırladığımız haberler