Feyyaz Uçar açıkladı: "2 maç oynasın, burada tutamayız!"

31.01.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 15:11

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat yönetiminin futbol şube sorumlusu olan Feyyaz Uçar, siyah-beyazlıların genç futbolcusu Semih Kılıçsoy hakkında konuştu. İşte detaylar...

Feyyaz Uçar açıkladı: "2 maç oynasın, burada tutamayız!"

Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu olan Feyyaz Uçar, Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu. Uçar, Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy hakkında, "Bizlerden çok daha iyi" ifadelerini kullandı.

"Semih'i burada tutamayız"

Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy'un potansiyeli hakkında şu ifadeleri kullandı: "Dileyelim ki sakatlanmadan, formunu geliştirerek Milli Takım’a seçilsin. Almanya’da, Euro 2024’te iki maç oynasın. Sonrasında tutamayız Semih’i. Bütün Avrupa üzerine üşüşür!”

"Bizlerden çok daha iyi"

Beşiktaş'ın eski efsane futbolcusu Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy hakkında, "Bakın bu çocuk, bizim en iyi zamanımızdan daha iyi. Açıkçası bizlerden iyi. Hem de çok iyi!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar ve Salih Uçan açıklaması!
Habere Git

"Çok çabuk, çok cesur"

Semih Kılıçsoy'un sahadaki mücadelesi hakkında Uçar, "Çok çabuk, çok cesur. İkili mücadelelerde rakibiyle temaslı oyundan, çatışmadan korkmuyor. O çatışmalarda dengesi bozulmadan, düşmeden ayakta kalmayı başarıyor." ifadelerini kullandı.

İdolü Sergio Kun Agüero

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ettiği maçta 2 gol ve 1 asist yaparak yıldızlaşmıştı. Semih, mücadelenin ardından, "Çok mutluyum. Oynadıkça daha çok form tutuyorum. Daha fazla çalışacağım. Daha iyi olmak zorundayım. İdolüm stil olarak Agüero" ifadelerini kullanmıştı.

Performansıyla alkış aldı

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Semih Kılıçsoy, bu sezon A Takım'da 18 maçta süre aldı. 18 yaşındaki forvet, bu maçlarda 6 gol ve 2 asist yapmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler