Feyyaz Uçar açıkladı! İşte Beşiktaş'ın listesindeki ön libero...

24.01.2024 - 00:29 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 00:41

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Uçar, Rennes'de forma giyen Nemanja Matic'in listelerinde olduğunu duyurdu.

Feyyaz Uçar açıkladı! İşte Beşiktaş'ın listesindeki ön libero...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Süper Lig'de 0-0 biten Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmaları hakkında konuşan Uçar, listede yer alan bir futbolcuyu duyurdu.

"Matic adayların arasında, alternatifleri de mevcut"

Feyyaz Uçar, "İsim konusunda daha önce de söylemekten kaçındık. Matic adayların arasında ancak alternatifleri de mevcut. Bu mevkilerle ilgili alternatifli şekilde görüşmeler devam ediyor. Mutlaka kararı verilecek" ifadelerini kullandı.

"Önümüzdeki hafta içinde katılacaklar"

Uçar, "İnşallah bu hafta içinde olmasa bile önümüzdeki hafta içinde katılacaklar. Sözleşmelerinden kurtulmak zorunda olduğumuz oyuncular nedeniyle transferler gecikti" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Yönetim buzları eritti! Feyyaz Uçar'dan Aboubakar açıklaması
Habere Git

Nemanja Matic kimdir?

1 Ağustos 1988 doğumlu Nemanja Matic, ülkesi Sırbistan'da Kızılyıldız, Partizan ve Jedinstvo takımlarının alt yapılarında yetişti. Kolubara'da profesyonel olan Matic, MFK Kosice'den Premier Lig devi Chelsea'nin yolunu tuttu. Vitesse'de kiralık oynayan Matic, Portekiz'in köklü takımlarından Benfica'ya gitti. 3 yıllık Benfica döneminden sonra tekrar Chelsea'ye dönen Sırp ön libero, bir başka İngiliz devi Manchester United'a transfer oldu. 

5 yıl Manchester United forması giyen Nemanja Matic, 2022 yazında bedelsiz olarak Serie A ekibi Roma'nın yolunu tuttu. Matic bu sezon başında ise 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ligue 1'de mücadele eden Rennes ile anlaşma sağladı.

Matic'in bu sezonki performansı

Rennes ile bu sezon 19 karşılaşmada görev alan Nemanja Matic 3 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 35 yaşındaki tecrübeli ön libero 7 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler