Feyyaz Uçar, Salih Uçan ve Cenk Tosun için tarih verdi! Görüşmeler başlıyor...

İsa Kethüda
25.02.2024 - 22:29 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 22:38

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, İstanbulspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Uçar, Salih Uçan ve Cenk Tosun için tarih verdi...

Feyyaz Uçar, Salih Uçan ve Cenk Tosun için tarih verdi! Görüşmeler başlıyor...

AJANSSPOR-HABER

Trednyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, 2-0 kazandıkları İstanbulspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş çok daha iyisini oynamak zorunda"

Uçar, "Hem kupada Konyaspor hem de Galatasaray ile maçımız var. Sevindirici gelişmeler Afrika Kupası'ndan dönen oyuncularımızın olması, sakatlarımızın iyileşmesi, bu arada bu hafta Gedson ve Zaynutdinov sınırdaydılar ve ne yazık ki kart gördüler. Oynayamayacaklar. Oyunda bir gelişme var ama Beşiktaş çok daha iyisini oynamak zorunda" dedi.

"Bazı oyuncular kadroya giremeyecek"

Kadroda yer almayan Ante Rebic ve Tayyip Talha ile ilgili soruya yanıt veren Uçar, "Kadro Afrika Kupası'ndan dönen oyunculardan sonra kadro genişledi. Bazı oyuncular kadroya giremeyecek ve bu hocanın tasarrufudur. 

"Rebic özel bir oyuncu"

Tayyip stoperlerimizin olmadığı dönemde belkide biraz erken başladı ama performansından memnunuz. İlerleyen haftalarda görev alacaktır. Rebic ile ilgili ise özel bir oyuncu, hocanın tasarrufudur onu oynatıp oynatmamak. Faydalanacağını düşünüyorum sonraki maçlarda" şeklinde konuştu. 

"Kupada da finali hatta şampiyonluğu hedefliyoruz"

Galatasaray derbisine değinen Uçar, "Camialar için derbiler çok önemli çünkü bana göre de Türk futbolunun lokomotifi derbi maçları. Ancak bizim çok daha önemli bir maçımız var. Kupada da finali hatta şampiyonluğu hedefliyoruz. Bizim için ilk oynayacağımız maç önemli. Konya maçını da Galatrasaray maçı kadar önemsiyoruz" dedi.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmesi hakkında

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşme durumu hakkında da konuşan Uçar, "Hem Salih Uçan'la hem de Cenk Tosun'la Galatasaray maçından sonra. Ki bu hafta çok önemli karşılıklı oturacağız ve görüşmeleri daha da sıklaştıracağız. İnşallah bir sonuca ulaşacağız" dedi.

"Gedson'un yokluğunu hissetmeyiz"

Gedson Fernandes'in eksikliği ile ilgili Uçar, "Her eksik oyuncunun bu tip maçlarda yokluğu hissedilebilir ancak Salih'in iyileşip tekrar forma alması, Al Musrati de var orada. Gedson'un yokluğunu hissetmeyiz. 

"Muci'yi tebrik ettik"

Muci'yi de tebrik ettik. İlk golünü atması çok değerli. Beklediğimiz performansta ilerliyor. Çok daha yeteneklerini sergileyen bir Muci'nin oalcağını düşünüyoruz" diye konuştu.

"Semih Kılıçsoy A Milli Takım'da olmalı"

Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'a çağrılıp çağrılmama durumuna ise Uçar, "Semih bana göre mevcut milli takım kadrosunda olmalı. Milli Takım kadrosuna baktığınız zaman forvet mevkisinde kaç tane oyuncu var. Az var. Böyle bir performansıyla milli takıma gitmesini bekliyoruz. 

"Semih gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracak"

Seyrettiğim Semih her yerde oynar. Forvet, kanat... Her zaman golü düşünen bir isim. Bana göre gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracak, son yıllarda yetişmiş en büyük golcü olduğunu düşünüyorum. Onun için mevki fark etmiyor. Çok zöel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar Beşiktaş'ta tutmak ve seyretmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler