Feyyaz Uçar: ''Sezonun en önemli maçına çıkacağız''

03.05.2024 - 23:15 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 23:21

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçından hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Feyyaz Uçar: ''Sezonun en önemli maçına çıkacağız''

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Uçar, sezonun maçı olarak gördükleri Türkiye Kupası maçı için taraftarlara seslendi. Detaylar...

''Hak ettiğimiz bir galibiyet''

Takımı tebrik eden Feyyaz Uçar, ''Hak ettiğimiz bir galibiyet. Oyuncularımızın, oyunundan son derece memnunuz. Son dakikaya kadar bırakmadılar. Skora isyan ettiler. Neticede de son dakika golüyle galibiyeti kazandılar. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyoruz'' dedi.

''Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız''

"Oyuncularımızın emeklerinin yine bugün yanlış düdüklerle göz ardı edildiğini görüyoruz. Bize göre 2 tane penaltı pozisyonu var. Tartışılacak, yorumlanacak pozisyonlar. Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız. O maçtan önce kimse bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük bir camiadır. Bu insanları üzmemek lazım. Kendi siyasi çıkarları için, Beşiktaşımıza kimse ayar vermeye kalkmasın'' dedi.

''Sezonun maçı, onlara gerçekten ihtiyacımız var''

Taraftarları Ziraat Türkiye Kupası maçına davet eden Uçar, ''Bütün taraftarımızı salı günkü maça bekliyoruz. Beşiktaş'ın birlik olduğunda neler olduğunu biliyoruz. Sezonun maçı, onlara gerçekten ihtiyacımız var. Ben onların sayesinde birçok maç kazandım. Yine tekerrürünü bekliyoruz." dedi.

''Tamamen salı günkü maça odaklandık''

Kupa maçı hakkında konuşan Uçar, ''Diğer konularla ilgili soru alamayacağım. Tamamen salı günkü maça odaklandık. Taraftarımıza seslenmek istiyorum, bütün camiamızı, taraftarımızı maça bekliyoruz.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler