Feyyaz Uçar'dan Volkan Demirel'e: Sakın Emre deme!

16.10.2021 - 00:46 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 16:04

Bein Sports yorumcuları Feyyaz Uçar ile Volkan Demirel arasında Başakşehir-Beşiktaş maçı sonrası Emre Belözoğlu üzerinden güldüren bir diyalog yaşandı.

Feyyaz Uçar'dan Volkan Demirel'e: Sakın Emre deme!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçı beIN Sports'ta masaya yatırıldı. Vokkan Demirel, Feyyaz Uçar ve Tugay Kerimoğlu'nun yorumcu olarak katıldığı programda ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

'Arkadaşım olduğu için Emre diyorum' 

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve antrenörü Volkan Demirel, "Bugün, Emre için... Emre Belözoğlu için daha doğrusu arkadaşım olduğu için Emre diye hitap ediyorum ama" şeklinde konuştu.

'Ben artık Ali Rıza Sergen Yalçın diyorum'

Bunun üzerine araya giren Feyyaz Uçar, "Bir daha sakın Emre deme Volkan. Ben bir kere Sergen dedim, o zamandan beri Ali Rıza Sergen Yalçın diyorum" diye espriyle uyarıda bulundu.  

Volkan Demirel: Ben daha yeniyim

Stüdyoda yaşanan neşeli anların ardından Volkan Demirel, "Ben daha çok yeniyim ağabey, o yüzden" diyerek kendini savundu. 

Belözoğlu ile beraber çalıştılar

Bilindiği gibi Emre Belözoğlu'nun geçtiğimiz sezonun sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü yaptığı dönem Volkan Demirel de yardımcılığını üstlenmişti. Demirel sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpteki görevinden ayrılarak beIN Sports yorumcuları arasına katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler