Infantino Açıkladı! 2022 FIFA Dünya Kupası'nda 3 milyona yakın bilet satıldı

Akın Ungan
18.10.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 12:38

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi bilet satışlarında 3 milyona yaklaşıldığı bildirildi. FIFA Başkanı Gianni Infantino açıklama yaptı.

Infantino Açıkladı! 2022 FIFA Dünya Kupası'nda 3 milyona yakın bilet satıldı

FIFA, Ortadoğu ve Arap dünyasında ilk kez düzenlenecek ve 20 Kasım'da başlayacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası'nın biletlerine yoğun talep olduğunu duyurdu. FIFA Başkanı Gianni Infantino, konu hakkında açıklamada bulundu.

"Bugüne kadar yapılan Dünya Kupaları arasında en iyisi olacak"

Infantino, "Katar'daki FIFA Dünya Kupası'nın, bugüne kadar düzenlenenler arasında en iyisi olacağını her zaman söylüyorum. Ülkeye baktığınızda, sanatsal stadyumlar, antrenman sahaları, metro, geniş altyapısıyla her şey hazır ve herkesi kucaklayacak. Dünya heyecanlı. Katar hazır. Çalışmalar tamamlandı. Birlikte, en iyi turnuvaya hazır olalım." ifadelerini kullandı.

Fazladan 30 bin otel odası hazır

Dünya Kupası hazırlıklarına ilişkin organizatörler tarafından Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen basın toplantısında ise yoğun ilgi nedeniyle fazladan 30 bin otel odasının hazır hale geldiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Yabancı kuralı için değişiklik sinyali!
Habere Git

2,89 milyonluk bilet satışında en çok talep gösteren ülkeler

Bugüne kadar 2,89 milyon bilet satışının gerçekleştiği turnuvaya en fazla talep gösteren ülkelerin ABD, Suudi Arabistan, İngiltere, Meksika, Birleşik Arap Emirlikleri, Arjantin, Fransa, Brezilya ve Almanya olduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler