FIFA Kameni'yi haklı buldu, Fenerbahçe CAS'a gitti

04.08.2020 - 18:01 | Son Güncellenme: 04.08.2020 - 18:04

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe ile sezon başında yolları ayrılan Idriss Carlos Kameni, Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ettiğini ve haklı bulunduğunu söyledi. Fenerbahçe ise CAS'a gitti. İşte detaylar...

FIFA Kameni'yi haklı buldu, Fenerbahçe CAS'a gitti

AJANSSPOR - HABER

1 sene daha sözleşmesi bulunduğu Fenerbahçe'den 2019-20 sezonunun başında ayrılan 36 yaşındaki kaleci Kameni, sarı lacivertlileri FIFA'ya şikayet ettiğini söyledi.

Ülkesi Kamerun'da yayın yapan Royal FM'e konuşan Kameni, "Nedensizce kadro dışı kaldıktan sonra bana ödeme yapılmadı. Sözleşmemi feshetme hakkım vardı ve FIFA'ya gittim. Bu nedenle serbest kalamadım çünkü sorun çözülmedi" dedi.

FIFA'nın kendisini haklı bulduğunu söyleyen 36 yaşıdnaki file bekçisi, "FIFA'nın kararını beklerken, Malaga'da kendi başıma çalışmak zorunda kaldım. Bugün her şey kısmen yerine oturdu çünkü FIFA beni haklı buldu" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin CAS'a gittiğini ifade eden Kameni, "Fenerbahçe CAS'a gitti, bu nedenle 5 ay daha bekleyeceğiz. Ancak serbest oyuncuyum ve herhangi bir kulüple sözleşme imzalayabilirim" ifadesini kullandı.

Bir senedir kulüpsüz olan Kameni, 2017'de geldiği Fenerbahçe'de toplam 16 resmi maça çıkmış ve 20 gol yemişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler