FIFA menajerinden flaş açıklamalar! Begovic, Diagne, Onyekuru...

13.05.2019 - 17:17 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 20:17

FIFA menajerinden flaş açıklamalar! Begovic, Diagne, Onyekuru...

FIFA menajeri Saffet Balkan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Asmir Begovic'in Fenerbahçe'ye transfer olma iddiaları hakkında da konuşan Saffet Balkan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Sanırım gözden çıkardılar"

Begovic'in 2021 yılına kadar kontratı var. İkinci yarıda pek maç oynayamadı. Asmir Begovic, Premier Lig tecrübesi olan ve milli takımda forma giymiş bir kaleci. Şu anda transfer Asmir Begovic'in takımına bağlı. Sanırım gözden çıkardılar. Tahminim o ki, kiralık olarak transferine izin verilebilir.

"Fenerbahçe'de başarılı olur"

Bence Fenerbahçe sistemine uyabilir. Tabii burada Fenerbahçe'nin tercihleri önemli. Seneye Ersun Yanal'la mı devam edilecek yoksa başka bir seçenek mi olacak? Begovic kendini kanıtlamış bir kaleci. Bence Fenerbahçe'de başarılı olur.

"Uyum açısından zorluk çekmez"

Begovic, Türkiye'ye uyum açısından zorluk çekmez. İngiltere'den gelen bir kaleci olarak bence Fenerbahçe'nin tercihi olabilir.

"Galatasaray şampiyon olursa..."

Diagne'yi Türkiye futboluna kazandıran isimlerden biri benim. Kasımpaşa, Diagne'nin transferinden büyük para kazandı. Diagne'nin Galatasaray'a alışması biraz süre alır. Şu anda Galatasaray'da 10 tane gol atmış bir futbolcu. Seneye daha güzel işler yapabilir. 14 milyon 800 bin Euro maliyeti olacak Galatasaray'a. Bu paraları Katar veya Suudi Arabistan gibi ülkeler verebilir.

"Onyekuru çalışma izni alamayabilir"

Onyekuru'yu çocukluğundan beri tanıyorum. Çok iyi ve genç bir futbolcu. Hızlı futbolcuların bazen hata yapması normal. Galatasaray şampiyon olursa en büyük paylardan biri de Onyekuru'nun... Onyekuru'nun çalışma izni alması zor. Ona göre bir çare olacaklar. Everton'a Onyekuru için talip olan birçok kulüp var. Galatasaray'da bir sene daha kiralık oynama ihtimali var, ama bunu konuşmak için erken. Çalışma iznini alırsa İngiltere'de birçok takımda oynar.

Senin için hazırladığımız haberler