FIFA'dan 3'ü Süper Lig'den 8 Türk kulübüne transfer yasağı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), aralarında üç Süper Ligi kulübünün de yer aldığı 8 Türk takımına belirli dönemler için transfer yasağı getirdi.

Son 5 Haber

PSG - Arsenal finalinde silahlı polisler görev yaptı

PSG - Arsenal maçında olaylar çığrından çıktı! Onlarca taraftar gözaltına alınıyor

(ÖZET) Paris Saint-Germain: 1 - Arsenal: 1 Maç Sonucu Uzatmalara gitti

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi

Eczacıbaşı Dynavit'ten dünya yıldızına imza! Ekaterina Antropova resmen açıklandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
FIFA'nın internet sitesinde yer alan transfer yasakları bilgilendirme tablosuna göre, 1 Nisan'dan bu yana 8 kulübün transfer tahtası kapatıldı.
Konyaspor ve Antalyaspor'a 3'er dönem yasak
Trendyol Süper Lig takımları TÜMOSAN Konyaspor ile Onvo Antalyaspor'a üçer dönem, Bellona Kayserispor'a ise borç ödeninceye kadar Transfer yasağı uygulandı.
Konya'ya verilen yasağın sebebi Mame Diouf
Konyaspor'a FIFA tarafından verilen transfer yasağını nedeni de belli oldu. Salim Manav'ın aldığı bilgiye göre; eski futbolcusu Mame Diouf dosyası nedeniyle verdi. 27 yaşındaki Senegalli futbolcunun Konyaspor'u 2 milyon 500 bin TL civarında gelir vergisininin kulüp tarafından ödenmemesi gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ettiği ve FIFA'nın yeşil beyazlı kulüp aleyine karar verdiği belirtildi.
Konyaspor, söz konusu davadan kaynaklı 2 milyon 500 bin TL civarındaki parayı ödediği takdirde transfer yasağı kalkacak.

1. Lig'den 3 kulüp
Trendyol 1. Lig ekipleri MKE Ankaragücü, Solwie Energy Fatih Karagümrük, Central Hospital Ümraniyespor'a üçer dönem yasak getirildi.
Altay ve Bursaspor'a da yasak geldi
Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay, Nesine 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğa giden Bursaspor'a da transfer yasağı cezaları verildi.