FIFA'dan flaş karar! Beraberlik kalkıyor...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
FIFA'dan flaş karar! Beraberlik kalkıyor...

Son 5 Haber

Acun Ilıcalı, kulüp rekoru kıracak transferi bitirdi! Yeni transfer İstanbul'a gelecek

Vitor Pereira, Al Ahli ile görüşüyor!

Süper Lig'e dönüşü rafa kalktı: Vincent Janssen'in yeni adresi...

Bandırmaspor'dan forvete takviye! Bruno ile anlaşma sağlandı

Amedspor bombayı patlatıyor: 5 milyon euroluk fırsat transferi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre, FIFA, Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için flaş bir değişikliğe gitmeyi planlıyor. FIFA Başkanı Gianni Infantino, Katar’daki turnuvanın 48 takımla oynanması halinde devrim niteliğinde bir karar alacak.

Turnuvaya 48 takım katılırsa, grup maçlarında berabere biten karşılaşmalar, penaltı atışlarına gidecek. Penaltılarda kazanan takım iki, kaybeden takım ise bir puan alacak.
Beraberliğin kaldırılma nedeni olarak ise takımların grubun son maçında berabere kalarak üst tura çıkmayı garantilemelerine engel olmak gösteriliyor.

2018 Dünya Kupasında Fransa ve Danimarka'nın berabere kalarak gruptan birlikte çıkmaları, İngiltere ile Belçika arasındaki maçın formaliteye dönüşmesi tartışma konusu olmuştu.
