FIFA'da hangi Süper Lig kulübünün kaç dosyası var?

Arif Can Yıldız
17.06.2024 - 17:35 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 17:44

FIFA, resmi sitesinde transfer yasağı alan kulüpleri güncelledi. Hangi Süper Lig kulübünün kaç dosyası var? İşte detaylar...

FIFA'da hangi Süper Lig kulübünün kaç dosyası var?

AJANSSPOR HABER

Transfer sezonun açılmasına bir hafta kala Süper Lig kulüplerinin önümüzdeki sezona hazırlıkları hızla devam ediyor. İç ve dış transferde futbolcularla görüşmeler yapan kulüpler bir yandan da kapalı olan transfer tahtalarını açmaya çalışıyor.

6 Süper Lig takımının dosyası bulunuyor

FIFA'dan, Türk kulüplerine futbolcularla yaşadığı anlaşmazlıklar sonucunda üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmediği gerekçesiyle transfer yasakları gelmeye devam ediyor. FIFA’nın kulüplerin transfer yapamamasına engel olan dosyaları güncellediği sitede 6 Süper Lig kulübünün ismi yer aldı.

En çok dosya Adana Demirspor’da

FIFA’nın açıkladığı listede Adana Demirspor 10 dosya ile  Süper Lig ekipleri arasında en çok dosyaya sahip takım olurken, Antalyaspor 5 dosya ile Şimşekler’i takip etti. Açıklanan listede Kayserispor’un 4, Konyaspor’un 3, Sivasspor’un 2, Hatayspor’un 1 dosya ile yer aldığı görüldü.

Süper Lig’de transfer sezonu ne zaman başlıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre ‘Birinci Transfer ve Tescil Dönemi’ 24 Haziran’da başlayacak. Yaz transfer döneminin bitiş tarihi ise 13 Eylül 2024 tarihi olarak duyuruldu. Kış transfer sezonu ise 13 Ocak 2025’te başlayacak olup 11 Şubat 2025’te sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler