"FIFA'ya şikayet edeceğiz!" Ağaoğlu'ndan çok konuşulacak hamle...

04.03.2021 - 18:21 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 18:36

Son dakika haberleri... Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa maçından sonra "TFF'yi bağımsız olmadığı için hazırladığımız dosya ile pazartesi günü FIFA'ya şikayet edeceğiz" dedi. İşte ayrıntılar...

"FIFA'ya şikayet edeceğiz!" Ağaoğlu'ndan çok konuşulacak hamle...

AJANSSPOR-HABER

Ağaoğlu, “TFF'yi bağımsız olmadığı için hazırladığımız dosya ile pazartesi günü FIFA'ya şikayet edeceğiz. Türkiye'de futbol kuralları kapsamında iç hukuk kapıları kapandığı için örnekleriyle birlikte başvuruyu FIFA'ya yapıyoruz. Diğer kulüpler de verilen kararlardan müzdariplerse, onlar da bizimle birlikte FIFA'da mücadele etsin. Buradaki bütün kapılar kapandı, yollar tıkandı çünkü” diye konuştu. 

"4 MHK gitti değişen bir şey yok"

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu şunları söyledi: “Konuşmakla bir şey değişmiyor. Bir kulüp başkanımız taş üstünde taş bırakmam dediği zaman, ben de kendisine ‘Omuz üstünde baş bırakmam’ dersem, bu işi çözüme mi götüreceğiz? Meydan muharabesi değil. Ben göreve geleli 3 sene olacak. Dört MHK değişti ama değişen bir şey yok. Sıkıntılar aynı, problemler aynı hatta artarak devam ediyor. 
 

"Hata yapan hakeme yürüyün arkanızdayız dediler"

Bizim maçta bariz hata yapan 3 hakemi birden, yürüyün arkanızdayız gibi tekrar maça atarsanız, dün yaşananları da görürsünüz, tüm Türkiye gördü. Bizim rahatsızlığımız sistemden. Geldiğimizden beri dört MHK değişti. Bunu gönderin başkasını getirin fark etmez. Motor arıza yapmış siz tekerlek değiştiriyorsunuz. Sistem arızalı. 

"Mohamed'in yüz ifadesini gördünüz mü?"

Bu MHK de değişse hiçbir şey olmayacak. Sıkıntı o MHK'nın oraya nasıl atandığında. Mostafa Mohamed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce (Fenerbahçe maçında) neden kart göstermedin diyor o ifade.” 

Senin için hazırladığımız haberler