Fikret Orman: "2 yıllık bir sözleşme yaptık. 36 milyon TL'lik anlaşmamız oldu"

16.07.2019 - 13:08 | Son Güncellenme: 16.07.2019 - 16:08

Fikret Orman: "2 yıllık bir sözleşme yaptık. 36 milyon TL'lik anlaşmamız oldu"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle:

"2 yıllık bir sözleşme yaptık. 36 milyon TL'lik anlaşmamız oldu. 7 yıllık süreç içerisinde 32 milyon dolarlık toplam ücret tamamlamış oluyor.  2019 / 2020 - 2020 / 2021 sezonları için Vodafone ile anlaşma sağladık. Vodafone'da Beşiktaş ve Kara Kartal isminde paketlerimiz var. Bu paketlerden 11 milyon TL'lik gelir elde ettik. Taraftarlarımız, Beşiktaş ve  Kara Kartal paketlerine ne kadar fazla ilgi gösterirse maddi anlamda biz de daha çok kazanım elde ederiz."

 

"Bu karşılıklı iş anlaşması. Vodafone'dan transfer konusunda bir talebimiz olmadı, olmayacak da. Ülkemizde sponsorlu anlaşmaları 1 yıl oluyor. Beşiktaş olarak uzun yıllardır Vodafone ile birlikteyiz. Böyle bir başarı hikayesini birlikte yazabiliyorsak o da iki kurumun başarısıdır. Bankalar Birliği ile anlaşma yaptık. Beşiktaş ve tüm kulüplerde daralma var. Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı ile yaptığım röportajda da bunu ifade ettim. Bizle ilgili iki konu konuşuyor. Birisi borç diğeri de şampiyon olamamamız. Bu dönemde borçlar konusunda çalışmalar yapacağız. Borçlu bir takım bırakmak istemiyorum."

"Ülkemizin imajı açısından özel bir stadyum. Stadyumu yaparken 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapıldı. Bir vatandaş ve bu işe emek veren bir insan olarak bunun dünyada tanınmasını istiyorum. Bu durum hem kulübümüze hem şehrimize hem de ülkemize fayda sağlayacaktır. Beşiktaş maçının dışında tüm maçlar benim için güzel bir oyun oluyor. Bu konuda taraf değilim."

Senin için hazırladığımız haberler