Fikret Orman: "beIN Sports'un gereklilikleri yerine getirmesini bekliyoruz"

16.07.2019 - 17:29 | Son Güncellenme: 16.07.2019 - 20:29

Fikret Orman: "beIN Sports'un gereklilikleri yerine getirmesini bekliyoruz"

Kulüpler Birliği, Maslak'ta bulunan merkezinde toplandı. Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de katıldı. 


Kulüpler Birliği toplantısı başladı. Vakfın, Maslak'ta bulunan merkezinde gerçekleşen toplantıda Süper Lig kulüplerinin başkanlarının yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve Kadir Kardaş yer aldı. 

Bu zamana kadar zaten Bein Sports yetkilileri ve Kulüpler Birliği'nden oluşmuş bir komite ile bazı görüşmeler yapmıştık. Yasal muhattapları TFF olacağı için TFF ile görüşeceklerdir. Biz TFF'ye kendi duruşumuzu ilettik.

Ligler başlıyor. Takımlar, takımlarını kuracak ve yayın gelirleri takımların en önemli gelir kalemi. Oyuncularla yaptığımız sözleşmelerin çoğu Euro üzerinden. Bundan sonraki süreç TFF ve yayıncı kuruluş arasında. Biz Kulüpler Birliği olarak ne yapabileceğimizi ve nerede duracağımızı uzun uzun konuştuk.

Sezon başında bir avans ödemesi yapılıyor yeni sezon için. 15 günlük bir süreç vardı, o da geçti. Biz de Bein Sport'un sözleşmedeki geçerli olan gereklilikleri yerine getirmesini bekliyoruz.

 

18 kulüp olarak, beIN Sports'a, hiçbir gerekçesi olmadan geciktirdiği ödemelerini bir an önce gerçekleştirmesi gerektiğini TFF'den iletmesini istedik"

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler