Fikret Orman: Her şey bizim elimizde

02.05.2017 - 07:39 | Son Güncellenme: 02.05.2017 - 07:39

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir mağlubiyetinin kendilerini hedeflerinden saptırmadığını söyledi. Başkan, “Şampiyonluğun en büyük adayıyız diyorduk. Yine aynı yerdeyiz. Her şey yine sadece bizim elimizde” dedi.

Haftayı 3-1’lik Başakşehir yenilgisiyle kapatan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yarışında yakaladığı farkı artırma şansını yitirdi. Bu sonuçla ligde bitime 5 hafta kala Başakşehir’le olan fark 7’den 4’e inerken Başkan Fikret Orman’dan yarışla ilgili olarak açıklama geldi.

Fanatik’e konuşan Orman, “UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız Lyon maçı, fizik ve mental anlamda takımımızda olumsuzluk yarattı. Başakşehir’e kaybettik ama biten bir durum yok. Şampiyonluğun en büyük adayıyız diyorduk. Yine aynı yerdeyiz. Her şey yine sadece bizim elimizde” ifadelerini kullandı.

‘Beşiktaş, 2 maç kötü oynayamaz’

Siyah-Beyazlı futbolcuların ortaya koyduğu futboldan memnun olmadığını da söyleyen Orman, “Her takım kaybeder ama Beşiktaş gibi bir takımın iki maç üst üste kötü oynama hakkı olamaz. Başakşehir maçını geride bıraktık. Şimdi önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe derbisi var. Camiamız, hocamız ve oyuncularımızın inancı tam. Takımımıza güveniyoruz. Hedefimiz belli. Camiamıza 3. yıldız sevincini yaşatacağız” diye konuştu.(Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler