Fikret Orman ile Abdullah Avcı arasındaki o diyalog: "Yönetim olarak..."

01.06.2019 - 22:53 | Son Güncellenme: 02.06.2019 - 01:53

Fikret Orman ile Abdullah Avcı arasındaki o diyalog: "Yönetim olarak..."

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon Beşiktaş şampiyonluk hesapları yapacak. Siyah-beyazlılar, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Avcı ile Fikret Orman arasındaki iyi ilişki, bu birlikteliği getirdi.

Fikret Orman, Avcı'da ısrarcıydı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, anlaşma öncesinde yöneticileriyle yaptığı toplantıda Abdullah Avcı ile çalışmanın siyah-beyazlılara büyük getirisi olacağını ve Şenol Güneş'in boşluğunu ancak böyle bir ismin doldurabileceğini söyledi.

Kritik toplantıda oy birliğiyle Avcı kararı

Yöneticiler de Medipol Başakşehir'de görev alan ve geride bıraktığımız sezonu 2. sırada bitiren Abdullah Avcı için olumlu görüş belirtti. Toplantıda Avcı'ya tüm yöneticilerden olumlu görüş çıktı. 

Orman, Avcı'ya son derece pozitif yaklaştı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Abdullah Avcı arasındaki diyaloğa ise Ajansspor ulaştı. Orman, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ta mutlaka çalışması gerektiğini ve bu birlikteliğin çok faydalı olacağına inandığını ifade etti.

Sözleşmenin süresi ve Orman'ın o sözleri

Fikret Orman'ın Avcı'ya, "Abdullah Hocam, Genel Kurul bir teveccüh gösterdi ve göreve devam ediyoruz. Sizinle çalışmak isterim. 3 yıllık bir plan yapacağız. Görev süremizce beraber olalım ve şampiyonluğu hep birlikte mücadele ederek kazanalım. Yönetim olarak hep destekçin oluruz. Sistemli çalışmayla başarıya ulaşacağımıza tüm yönetimimiz inanıyor" dedi.

Abdullah Avcı'ya sıcak karşılama

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile olumlu gelişen sürecin ardından uzlaşma sağladı. Avcı, bugün Nevzat Demir Tesisleri'ni de ziyaret etti. Ziyarette Serdal Adalı, Ahmet Kavalcı gibi yöneticiler Abdullah Avcı ile kısa süre sohbet etti. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler