Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında flaş diyalog!

01.02.2019 - 09:28 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 12:28

Fikret Orman ile Şenol Güneş arasında flaş diyalog!

Beşiktaş’ta başarılı bir performans sergileyen ve üst üste şampiyonluklar yaşatan teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Şenol Güneş sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacak. Güneş’in başkan Fikret Orman ile de bir görüşme yaptığı belirtilirken, bu görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Fikret Orman'ın uykuları kaçtı

Beşiktaş Kulübü’nde bu yıl Mayıs ayında kongre gerçekleştirilecek. Kulübün içinde bulunduğu mali durum ve devam eden yaprak dökümü, takımın liderin 11 puan gerisinde kalması başkan Fikret Orman’ın deyim yerindeyse uykularını kaçırdı.

Orman, görüşmede düşündüklerini ifade etti

Fotospor’un haberine göre; rakipsiz seçime girme umudu kalmayan Orman’ın deneyimli teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdiği ve Güneş’e dikkat çeken sözler söylediği belirtildi.

Orman: "Bizim kalıp kalmayacağımız da belli değil"

Fikret Orman, ”Hocam resmi siteden bir açıklama yaptık. Ama biliyorsun seçim var. Şu anda bir şey diyemiyorum. Zaten bizim de kalıp kalmayacağımız belli değil” dediği gündeme geldi.

Şenol Güneş'in açıklamaları Orman'ı üzdü

Öte yandan Şenol Güneş’in geçen gün yaptığı açıklamalar da Fikret Orman’ı hem üzdü, hem de sinirlendirdi.

Yönetimi eleştirdi

Güneş, "Çok fazla oyuncu sattık. Üstelik başarılıyken gittiler. Bu doğru bir şey değil. 5-10 sene kalması lazım başarılı takım ve hocanın. Ama bizde 10 gün sonra ne olacağının garantisi yok” sözleri Başkan Fikret Orman’ı sinirlendirdi.

"Hoca bizi taraftarın önüne atıyor"

Orman, bu açıklamanın basına yansımasından sonra Güneş’i, “Hoca sanki durumumuzu bilmiyor. Nasıl ayakta durduğumuzu bilmiyor. Bizi taraftarın önüne atıyor” diye eleştirdi.

Beşiktaş 3 yıllık kontrat düşünüyor

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş'ın teknik direktör Şenol Güneş'e 3 yıllık bir kontrat önerdiği ifade edilmişti. 

"Orman seçilirse zaten Güneş ile devam eder"

Camianın içinde yer alan bazı isimler ise, "3 yıllık sözleşme önerildi. Ama bu bir niyet göstergesi. Eğer Orman göreve devam ederse bu 3 yıllık kontrat konusu zaten resmileşecektir. Bu konunun uzaması Beşiktaş'a zarar verir. Mayıs'ta Orman seçilirse Şenol Hoca da devam etmek isteyecektir" görüşünü belirtiyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler