Fikret Orman konuştu, Beşiktaş'ta Divan Kurulu karıştı!

Salim Manav
20.11.2021 - 11:52 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 14:13

Beşiktaş'ta son dakika haberi: Beşiktaş Kulübü Eski Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların 2021 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Detaylar haberimizde...

Fikret Orman konuştu, Beşiktaş'ta Divan Kurulu karıştı!

AJANSSPOR HABER-

Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman, 2 yıl sonra ilk kez gittiği  Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu.

'Hesap soracağım' demedim!

Orman, "2 seneyi geçtik. Ben böyle konuşma yaparken heyecanlanmam ama zaman geçince heyecanlandım. Buraya gelmeden önce "hesap soracak" tarzı şeyler ve alakam olmayan röportajlar gördüm. 'Hesap soracağım' demedim. Ben 40 seneye yakın, 38 senedir kongre, 18 senedir de divan kurulu üyesiyim. Ben yaptığım konuşmalarda Beşiktaşlıyız, divan kurulundayız bilincinde oldum.

Divan Kurulu'na neden 2 yıl katılmadı? 

'Neden bu zamana kadar gelmedin?' dendi. Zaten pandemi vardı. Benim bıraktığımdan bu yana ikinci divan toplantısı bu. Öncekine gelmeye niyetlenmiştim ama sezon başı olduğu için dedikodu çıkmasın diye gelmedim. Bana yaptılar ama ben yapmam. Ben kimseye parayla küfür ettirmem." dedi ve ekledi:

"Sayın Başkan Çebi geçen toplantıda 35 kez benim adımı geçirmiş. Çocuklarım 'Baba TT oldun' dediği için konuşmaya karar verdim. Ya hiç mi iyi bir şey yapmadık? Ne emekler verdik. Bu dedikoduları hak ettik mi?"

Rachid Ghezzal'a eleştiri

Futbolun içinde hataların olduğunu ifade eden Fikret Orman, "Adem Ljajic ilk geldiği sene iyi oynadı. Biz de bonservisini aldık. Rachid Ghezzal geçen seneki gibi oynuyor mu? Hayır. Şimdi yönetim yanlış mı yapmış oldu? Futbolun içinde bunlar var." diye konuştu.

 Ali Rıza Dizdar'dan tepki

Fikret Orman konuşmasının ardından Divan Kurulu Toplantısı'ndan ayrıldı. Üyeler "Bizi de dinle nereye kaçıyorsun?" diye tepki gösterdi.

Orman'dan sonra konuşan Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ali Rıza Dizdar, "Bir konuşmacı geldi, konuşmasını yaptı kaçtı. Benim umurumda değil. Fareler her zaman kaçar gider. Kargalar da kartallardan kaçar giderler" ifadesini kullandı.

Borç açıklandı

Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, toplam borcun 4 milyar 434 milyon 479 bin 747 TL olduğunu açıkladı. Tuncel, kısa vadeli borçlarının 1 milyar 98 milyon 724 bin 166 TL, uzun vadeli borçlarının ise 3 milyar 335 milyon 755 bin 581 TL olduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler