Fikret Orman, Slimani transferi için masaya oturuyor!

14.01.2018 - 10:19 | Son Güncellenme: 14.01.2018 - 10:19

Fikret Orman, Slimani transferi için masaya oturuyor!

Cenk Tosun'un maçı için İngiltere’ye çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ilk etapta İslam Slimani için Leicester City ile masaya oturacak. Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle anlaşma sağlanamazsa rota İspanya.

 

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda zirve mücadelesi verecek olan Beşiktaş, Cyle Larin’in yanı sıra tecrübeli bir golcü daha almak istiyor. Kanadalı forvetle imza aşamasına gelen siyah-beyazlılar ikinci forveti Avrupa’dan getirmenin planlarını yapıyor.

İngiltere’ye giderek Cenk Tosun’un formayı giydiği Tottenham-Everton maçını izleyen Başkan Fikret Orman ilk olarak İslam Slimani için Leicester City ile pazarlık masasına oturacak.

Demba Ba ile daha önce prensip anlaşmasına varan fakat Senegalli oyuncuyu yedekte tutan siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’de forma giyen Kevin Gameiro için de resmi girişimde bulunacak.

Slimani ve Gameiro’yu golcü listesinin ilk iki sırasında tutan siyah-beyazlı yönetim kiralık düşünülen bu oyuncular ve kulüpleriyle anlaşma sağlanamaması halinde rotayı Demba Ba’ya çevirecek. Sakatlığı düzelen ve Çin ekibi Shanghai Shenhua ile hazırlık maçlarına çıkmaya başlayan Demba Ba’yı Türkiye’ye davet edecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, tecrübeli golcüye imza attıracak.

13: İslam Slimani, Leicester forması altında oynadığı 45 maçta 13 gol attı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler