Fikret Orman'dan Abdullah Avcı hakkında ilk açıklama

30.05.2019 - 23:55 | Son Güncellenme: 30.05.2019 - 23:55

Fikret Orman'dan Abdullah Avcı hakkında ilk açıklama

Fikret Orman'dan Abdullah Avcı hakkında ilk açıklama geldi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'la anlaştığı iddia edilen teknik direktör Abdullah Avcı hakkında konuştu. 

 

Avcı ile henüz resmi bir imza atılmadığını belirten başkan Başkan Orman "Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ta olmasını isterim. Son yönetim kurulunda isimleri tartıştığımızda Abdullah Hoca en önde gelen isim oldu. Bütün konular açıklığa kavuşursa resmi açıklama da yapılır. Abdullah Avcı'nın benimle bir görüşmesi olmadı. Ben prensip olarak hoca ve oyuncularla maddiyatı konuşmam. 3 yıllık sözleşme için konuşuyoruz. Hoca gelmedi ki iki oyuncu gelsin. Bunlar palavra yalan! Şu anda 'hayırlı olsun' denilecek bir durum yok" dedi.

Fikret Orman, Abdullah Avcı konusunun Ramazan Bayramı öncesine kadar netleşceğini de sözlerine ekledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

Başakşehir'in açıklaması şöyle:

"İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kurulduğu günden bu yana takımımızın teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ'ın 13 yıllık yol arkadaşı ve değerli dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

Futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliğimiz, bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Kulübümüzün gelişme ve büyüme sürecinde verdiği tüm emekler için Abdullah Avcı'ya teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler