Orman da Çebi'den hesap sormaya geliyor!

18.11.2021 - 13:16 | Son Güncellenme: 18.11.2021 - 15:25

Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın divan kurulu toplantısına katılacağı ve Ahmet Nur Çebi yönetiminden hesap soracağı açıklandı! İşte detaylar...

Orman da Çebi'den hesap sormaya geliyor!

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada Divan Kurulu'na arkadaşlarıyla birlikte gideceğini söyledi. Orman, "Divan'ın durumuna göre bana söz hakkı düşerse kullanırım" diye konuştu.

Beşiktaş'ta divan kurulu, tarihi bir hesaplaşmaya sahne olacak

Beşiktaş'ta Aralık'ta yapılacak olan yılın son divan kurulu toplantısı tarihi bir hesaplaşmaya sahne olacak. Beşiktaş başkanlığını bıraktığından bu yana camiadan uzaklaşan Fikret Orman, yeniden sahne almaya hazırlanıyor. 

 

Fikret Başkan adına cevap

Haberi, Orman ile birlikte yönetimde yer alan eski yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından duyurdu. Mahmutyazıcıoğlu, attığı tweet mesajında, "Sağolsunlar bir çok kişi arıyor, 2 soru var 1. Divan a katılacakmısınız, 2. Mali genel kurul a katılacakmısınız. Kendi adıma ve Fikret Başkan adına cevap veriyorum. EVET, BİZİM Sözümüzden döndüğümüz görülmemiştir. Görüşmek üzere" dedi.

'Hesap sormaya geliyoruz'

Mahmutyazıcıoğlu ardından ikinci bir paylaşım daha yaparak, hesap sormaya geldiklerini de söyledi: "Bir şey daha söylemek istiyorum, lütfen hesabın altını çizelim artık. Beşiktaşı bu algı operasyonlarından, kısır döngülerden çıkartalım. Biz hesap sormaya geliyoruz, bizden hesap sormak isteyen, böyle bir taahhüdü olan varsa onları da bekliyoruz."

Tekinoktay: Yüzleşme fırsatı

Eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay da daha önce başkanlığı bırakanların toplantılara gelmediğini hatırlatarak, Fikret Orman'ın divana gelecek olmasından memnuniyet duyacağını açıkladı. Tekinoktay, "Fikret Orman’ın böyle bir kararı almış olması BJK’a karşı önemli bir sorumluluk ve tarihle yüzleşme fırsatıdır" dedi.

Orman istifa etti Çebi geldi

Fikret Orman, Eylül 2018'de istifa ederek kongre kararı aldı. Ekim ayında yapılan seçimde Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Çebi yönetimi, eski defterler açacağını belirterek, hesap soracaklarını söyledi. Orman, bir iki kez medya üzerinden cevap verse de hiçbir divan toplantısına katılmadı. Çebi yönetimi ise son olarak, 10 yıllık süreci içeren denetim raporunun gelecek yıl seçim öncesi yapılacak mali genel kurula sunulacağını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler