Fikret Orman'dan Arda Turan ve Vida açıklaması!

06.12.2017 - 22:33 | Son Güncellenme: 06.12.2017 - 22:33

Fikret Orman'dan Arda Turan ve Vida açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Leipzig maçı öncesi TRT Spor'a konuştu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Leipzig maçı yorumu

"Para tabii önemli ama gazozuna bile olsa kendi markamız ve prestijimiz önemlidir. Buraya altı sene + 1 günde geldik. Zorluklardan geldik. Stat yok, para yok ama mutluyuz. Türk insanlarını mutlu ediyoruz. Beşiktaşlı olmasa bile sempatisi olanları mutlu ediyoruz. Şu an ilk 11'imiz süper ve oynamış oyuncular. Bazen tenkit ediyorlar, 'Neden rotasyonla çıkılıyor?' diye. Eskiden rakipler çıkardı; şimdi de Beşiktaş rotasyon ile çıkıyor."

Cenk Tosun'a teklif var mı?

"Beşiktaş başarılı oldukça oyunculara teklif gelir. Cenk'i satmayı düşünmüyoruz. Cenk için gelen resmi teklif de yok."

Orman, Şampiyonlar Ligi'nde hangi takımı rakip istiyor?

"Hangisi olursa fark etmez. Avrupa'nın en iyi 16 takımı var. Hayırlısı neyse o olsun. İçimden dün sanki Chelsea gelecek gibi düşündüm."

Yeni transferlerin uyumu

"Kalpleri iyi çocuklar. Hesap yapmayan isimler. Medel de artık takımın parçası haline geldi. Cenk ile Negredo beraber seviniyorlar."

Arda Turan, Beşiktaş'a gelecek mi?

"Arda çok üst düzey bir oyuncu. Çok da sevdiğim bir çocuktur. Beşiktaş'ın şu an o bölgede çok oyuncusu var. Gündemimizde Arda Turan diye birisi yok. Arda da Türk sporu için önemli marka. Kamuoyunda hataları olabilir ama yanlış lanse ediliyor."

Vida, devre arasında geliyor mu?

"Vida transferi inşallah olur. Çok kolay bir transfer gibi yorumluyorlar. Dünyanın en üst düzey oyuncularından birisi. Gelip gelmemesi de daha muamma. Gelirse konuşuruz."

Pepe yorumu

"İnanılmaz ve müthiş bir karakter. Boşuna insan Pepe olmuyor. Genç takımda çocukları çalıştırıyor. Kimse birikimi olmadan Pepe olmuyor. Beşiktaş Başkanı olarak öyle bir oyuncuyla olduğumuz için gurur duyuyorum."

Senin için hazırladığımız haberler