Fikret Orman'dan Gökhan Gönül itirafı

01.07.2016 - 17:48 | Son Güncellenme: 02.07.2016 - 09:45

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül transferinin ardından konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül, Mario Gomez ve Günay Güvenç transferleriyle ilgili konuştu. 

Orman, Gökhan Gönül ile iglili, artık Gökhan ailemizin bir mensubudur. Bundan sonra Gökhan ile ilgili polemik yaratacak şeylerde karşısında Beşiktaş'ı bulur açıklamaında bulundu. Mario Gomez'in transferi hakkında da konuşan Fikret Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Gökhan Gönül, Milli Takım'ın başarılı başarılı bit oyuncusu. Gökhan'ın Beşiktaş forması giymesini istediğimi daha önce söylemiştim. Artık Gökhan ailemizin bir mensubudur. Bundan sonra Gökhan ile ilgili polemik yaratacak şeylerde karşısında Beşiktaş'ı bulur. Gökhan'ın Beşiktaş'a transfer olmasından çok memnunum. Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Gökhan'ın transferi sporun içerisinde vardır. Biz Gökhan'ı Fenerbahçe kaptanı olduğu için değil, iyi bir oyuncu olduğu için aldık. Beşiktaş Başkanı olarak bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Fikret Orman, Mario Gomez'in transferi ile ilgili soruya ise; "Gomez'in Beşiktaş'ta kalmasını istiyoruz ve bunun için görüşmelere başladık ancak Gomez'in alternatiflerine bakıyoruz. Gomez, bu süreci uzatarak bizim bu sürece uymamızı sağladı." dedi.

Göztepe'ye transfer olan kaleci Günay Güvenç ile ilgili ise; "Günay çok iyi bir oyuncu ve kaleci. Beşiktaş'ta üçüncü kaleci olmak yerine başka takımda birinci kaleci olmak tercihtir. Futbol nankör bir spor zaman zaman böyle şeyler olabiliyor. Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Başkan Orman, "Gökhan Töre'nin gitmesini istemiyorum. Şu anda teklifler istediğimiz seviyede değil, olursa düşünürüz. Gökhan'ın, Sosa'nın, Atiba'nın da sözleşmesi var. İstemediğimiz oyuncu git deyince gitmiyor, kal dediğimiz nereye gidiyor? Beşiktaş bir huzur yuvasıdır kimsenin bu huzuru bozmasına izin vermem" dedi.

Portekiz forması ile EURO 2016'da mücadele eden Quaresma ile ilgili ise; "Ricardo çok sevdiğim iyi bir oyuncu. EURO 2016'daki performansını çok beğeniyorum. İnşallah takımını daha yüksek yere taşır. Beşiktaş'a sakatsız dönsün çünkü onunla Şampiyonlar Ligi'nde yapacağımız çok iş var." diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler