Fikret Orman'dan Japonlara müjde!

14.03.2019 - 09:32 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 12:32

Fikret Orman'dan Japonlara müjde!

Japonya’ya giden  Beşiktaş Kulübü Başkanı, Borussia Dortmund’dan kiraladıkları Shinji Kagawa’dan çok memnun olduklarını bildirdi, “Sezon sonu bonservisini almak, kendisiyle birkaç yıllık sözleşme yapmak istiyoruz” dedi. Orman ayrıca, Japonya'da maç yapacaklarını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman sportif temaslarda bulunmak için gittiği Japonya’da açıklamalar yaptı.

Ülke basınına konuşan Orman, “Beşiktaş olarak Japonya ve Türkiye arasında bir köprü görevi üstlenmek istiyoruz. İki ülke zaten uzun zamandan beri dostane ilişkiler içinde. Spor vesilesiyle de iki ülke arasında köprüler kurulabilir. Umarım Türkiye’deki futbolseverler, önümüzdeki dönemde Japon futbolu ve J Ligi hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklar” dedi.


Borussia Dortmund’dan sezon sonuna kadar kiraladıkları Japon futbolunun en önemli yıldızı Shinji Kagawa ile ilgili soruları yanıtlayan Fikret Orman, 29 yaşındaki oyuncudan son derece memnun olduklarını söyledi.


‘Maç yapacağız’

Başkan Orman, “Kagawa beklentilerimizi karşılıyor, kendisinden memnunuz ve çok seviyoruz. Onun mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Hem çok iyi bir futbolcu hem de iyi bir kişilik. Takımı daha iyi hale getirecek potansiyeli de bünyesinde barındırıyor. Sezon sonunda bonservisini almak, kendisiyle birkaç yıllık sözleşme yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Japonya’ya geliş amacıyla ilgili de konuşan Fikret Orman, “Japonya’ya pazar araştırmaları ve sponsor arayışları için geldim. Bu yaz Japonya’da sezon öncesi hazırlık maçları yapacağız. Bu maçları hangi statlarda ve hangi şehirlerde yapabileceğimize de bakacağız. Japonya yazın çok sıcak bunu biliyoruz. Bu konuyu Kagawa’ya danıştığımda bana sıcak olduğunu ve buna dikkat etmemiz gerektiğini söyledi” ifadelerini kullandı.


Kagawa dışında Japon futbolcu transfer etmeyi de planladıklarını aktaran Başkan Orman, “Bunlarla ilgili bir listemiz var. Ayrıca bu futbolcu transferleri adına önümüzdeki süreçte bazı maçları izlemeyi düşünüyoruz. Koşullar uygun olursa yetenekli Japon oyuncular umarım ilerde Beşiktaş’a gelirler” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler