Fikret Orman'dan mesaj: Beşiktaş büyüyor, bunu kesmeye çalışanlar...

22.04.2018 - 16:03 | Son Güncellenme: 22.04.2018 - 16:03

Fikret Orman'dan mesaj: Beşiktaş büyüyor, bunu kesmeye çalışanlar...

Fikret Orman'dan kupa mesajı!

"Son 5 hafta kaldı. 2 tane rakibimiz Galatasaray ve Başakşehir, maçlarını oynadılar. Çok keyifli bir lig oluyor. 4 tane takım yarışıyor. Bunun kötü taraflarını değil, iyi taraflarını insanların önüne koymak lazım. Biz, mutluluktan beslenen bir camiayız. Kupa maçı herkesi üzdü. O olaylar orada kaldı. Artık bunu sürekli dillendirmek ve başka yerlere çekilmesine müsaade etmemek lazım."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlıların 1 numaralı isminin BJK TV'ye yaptığı açıklamaları Ajansspor olarak canlı aktardık. 

İşte Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri;

Orman'dan taraftara mesaj!

Taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz çıtayı yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Efendi Beşiktaş diye bir programla çıktık ortaya. Biz Efendi Beşiktaşız. Biz takımımızı desteklemeliyiz, kimseye küfür etmeden, Beşiktaş’ı iyi temsil etmeliyiz. Taraftarlarımız tahriklere gelmesinler. Biz oynayacağız ve bu  ligi de şampiyon bitireceğiz. Biz inandığımız sürece de olacaktır. Malatyaspor da bizim dostumuz. Güzel bir maç olsun.

"Kötü, bizim örneğimiz olamaz"

"Yönetimler gelir geçer. İnsanlara kin yüklemek doğru değil. Taraftarlarımıza söylemek istediğimiz konu budur. Mehmet Demirkol, sağ olsun. Objektif bir gazetecinin değerlendirmesi çok hoş. Cumhurbaşkanımız da söyledi, Beşiktaş mağdur olmuştur diye. Biz bir karar aldık. Beşiktaş Divan Kurulu’nu olağanüstü toplantıya davet edeceğiz. Eski yöneticiler, divan kurulu üyeleri, bürokratlarla toplantı yapacağız. Gelişmeleri değerlendireceğiz. Camiamız daha fazla kenetlenmeli. Beşiktaş’ın organları, çok çalışan ve haklarını savunan bir yönetim kurulu var. Herkes kendi işinde. Kötü, bizim örneğimiz olamaz. Biz iyilikten besleniyoruz."

"Bizim çizgimiz belli"

"Mesele Beşiktaş’a yakışır şekilde hareket etmektir. Divan Kurulu, toplantının saatini açıklar. Perşembe günü toplantı yapacağız. Çarşamba günü hentbol takımımızın 40.yılı ve üst üste 10 yıl şampiyon oldular. Onların balosu var. Pendik 1903 tesisini açacağız. Bizim geldiğimiz günden beri çizgimiz belli. Olumsuzluklar olabilir. Ama biz işimizi yapmak istiyoruz. Birçok taraftarımız da Azerbaycan’da var. İki ülke bir millet felsefesiyle hareket ediliyor. İlk milli takım arasında Karabağ ile maç yapacağız. Ayrıca sanatçılar götüreceğiz. Güzel ve eğlenceli olacaktır. İşimiz, spora iyi şeyler katabilmek."

"Bizimle sahada rekabet etmeye çalışmalılar"

"Azerbaycan’ın kurtuluş yılı geliyor. Mağaza açmak için görüştük, orada mağaza açmak istiyoruz. Sayın büyükelçi ile de görüştük. Ay yıldızı kullanıyorlar. Güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Beşiktaş büyüyor. Bunu kesmeye çalışanlar olacaktır. Bizle sahada rekabet etmeye gayret etmeliler. Pansuman yapılacak. Beşiktaş için iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz."

Beşiktaş taraftarlarına çağrı

"Herkes Malatyaspor maçında adına yakışır şekilde yerini alsın. Hep beraber kenetlenelim ve galip gelelim. Güzel bir maç olsun istiyoruz. Taraftarımıza çağrım bu olacak."

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ...

Senin için hazırladığımız haberler