Fikret Orman'dan son dakika Tolgay ve Şener açıklaması

06.01.2019 - 12:51 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 15:51

Fikret Orman'dan son dakika Tolgay ve Şener açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolcuları Tolgay Arslan ile Fenerbahçeli oyuncu Şener Özbayraklı'nın takası konusunun gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Fikret Orman, Antalya'da konuştu

Fikret Orman, Antalya'da Beşiktaşlılar Derneği tarafından bir otelde düzenlenen programın ardından çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarının kamp dönemini iyi geçirmesi gerektiğini söyledi. 

"Belki 1 oyuncu daha transfer edebiliriz"

Transfer konusunda acele ettiklerini belirten Orman, "Transfer çalışmaları planladığımız gibi gidiyor. Belki bir oyuncu daha alabiliriz. Duruma göre hareket edeceğiz." dedi. 

"Takımdan gidecekler var"

"Takımdan gidecekler var." ifadesini kullanan Orman, takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili herhangi bir resmi teklif bulunmadığını kaydetti. 

Tolgay - Şener takası hakkında konuştu

Orman, soru üzerine "Tolgay Arslan-Şener Özbayraklı takası gündemde değil. Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusu, öyle de devam edecek gibi gözüküyor." diye konuştu.  

"Burak'ın katkı sunacağına inanıyoruz"

Beşiktaş'ta camia havasının her zaman olduğunu ifade eden Orman, "Takım içerisinde bir bütünlük oluşması lazım. Şu anda o yönde ilerliyoruz. Burak'ın da buna pozitif yönde katkı sunacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler